UPAO MU JE U KUĆU, OPLJAČKAO GA I TUKAO, A ONDA MU JE ZABIO NOŽ U STOMAK! O ovom ubistvu priča Srbija

- Veličković je ubijen tako što je na više mesta izboden nožem, a njegovo telo smo pronašli bačeno u jarku nedaleko od kuće - kaže Dragan Stamenković, portparol Policijske uprave u Vranju

  • 5

Zoran Veličković (60), uzoran poljoprivredni proizvođač, nekadašnji radnik preduzeća “7. septembar” u Surdulici, zverski je ubijen nožem u noći između petka i subote, u svom domu, u selu Binovce kod Surdulice.

- Veličković je ubijen tako što je na više mesta izboden nožem, a njegovo telo smo pronašli bačeno u jarku nedaleko od kuće - kaže Dragan Stamenković, portparol Policijske uprave u Vranju.

MALOLETNIK KRVNIČKI IZBO STARCA: Svirepo ubistvo kod Surdulice!

Portparol je takođe potvrdio da je juče oko pet časova ujutro policija u Vladičinom Hanu, u automobilu nastradalog, uhapsila maloletnog D. A. (16) iz sela Binovce. Maloletnik je bio umazan krvlju, a pretpostavlja se da je hladnim oružjem usmrtio Veličkovića.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

Stamenković je rekao da je saobraćajna policijska patrola uhapsila D. A., koji je posle zločina ukrao automobil “folksvagen” ubijenog i pobegao iz Binovca i da se nalazi u pritvorskoj jedinici Okružnog zatvora. Prema nezvaničnim saznanjima, maloletni razbojnik je sa nekoliko pomagača nasilno banuo u porodičnu kuću Veličkovića.

Napadači su od gazde tražili pare. Pretukli su ga, a onda je sevnuo nož iz ruku razjarenog D. A. Posle zločina, ubica i saučesnici su, navodno, pokušali da ubijenog vlasnika kuće bace u obližnji kontejner.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Policija nije saopštila koliko su novca maloletni zločinac i njegovi drugari po kriminalu ukrali. Policija nije saopštila da li je otkrila saučesnike gnusnog zločina, kakvog ne pamte ni najstariji seljani u Binovcu. Ne pominju se ni drugi podaci o ubici, verovatno srednjoškolcu.

U toku istražnog postupka saznaće se koliko dugo je pripremano ubistvo i ko je sve razbojnički upao u kuću mirnog domaćina.

Zoranova smrt i način na koji mu je oduzet život, kako prenosi "Alo!" uznemirila je meštane, ali o motivima ovog svirepog ubistva u selu niko nije bio spreman da govori. Još manje su spremni da prihvate istinu da je to učinio maloletni meštanin, kažu, zajedno sa bandom od koje mnogi nemaju miran san.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • momazver

    22. februar 2016 | 11:10

    A koliko pre 4-5 dana slušam jednog od šefova policije i jednog od zamenika tužioca kako savetuju.*Ako vam neko udje u posed,zovite policiju.Nemojte sami da se branite.*Budalaština.Žrtve dokazuju da oni pričaju gluposti.Ja bi im čim su mi NEPOZVANI UŠLI U KUĆU SPRAŠIO 2 PATRONE DRAMLIJA U MESO I BAŠ ME BRIGA. Bolje ja živ da dokazujem da nisam kriv,nego mrtvom da mi se oni smeju kako su dobili samo 2-3 godine maloletničkog ili bilo kog drugog zatvora. Ispada da nas gospoda savetuju*Ako ne možete da izbegnete da budete silovani, lezite i mirno uživajte!* Vi lezite i uživajte. J NEĆU

  • Republika Srpska

    22. februar 2016 | 07:56

    Strasno, nije ni poceo zivjeti,a vec je krvavi ubica. Uvesti smrtnu kaznu.

  • JA

    22. februar 2016 | 09:37

    Ovi danasnji tinejdzeri nisu normalni. Bodu se kao ludi, a posle ne postoji ni truncica kajanja...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA