NEVEROVATNA PLJAČKA U SRBIJI: Istu zlataru isti lopovi opljačkali DVAPUT U JEDNOM DANU!

 
  • 4

- U toku je policijska istraga, a za oba slučaja podneće se odgovarajuće krivične prijave. Za sada se traga za nepoznatim licima - kaže Boškovićeva

Tokom subote u dva navrata Zlatara koja je u Tržnom centru "Sokolana" u Prokuplju bila je na meti razbojnika i najverovatnije je reč o istim licima.

RAZBOJNICI BEŽE KROZ GRAD, JURI IH SIN VLASNIKA ZLATARE KRVAVE GLAVE: O ovoj pljački priča cela Srbija!

Kako nam je potvrdio tužilac Osnovnog tužilaštva u Prokuplju Jelena Bošković tokom prepodneva za sada nepoznata lica ukrala su određenu količinu zlatnog nakita, kasnije popodne kada je Zlatara zatvorena, opet je došlo do obijanja i tom prilikom je ukradeno između 800 grama i kilogram srebra.

U toku je policijska istraga, a za oba slučaja podneće se odgovarajuće krivične prijave. Za sada se traga za nn licima - kaže Boškovićeva.

Nezvanično saznajemo da su najverovatnije u pitanju ista lica, koja su prepodne osmatrala teren i tom prilikom ukrali nekoliko zlatnih lančića i prstenova, a onda se popodne opet vratili da bi završili započeto!

(B.R.)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    7. februar 2016 | 12:16

    Ponavljaci...

  • Vlada

    7. februar 2016 | 12:18

    Namestaljka klasicna. Gazda naplatio od osiguranja a on sa nekim izveo pljacku. Prljava su to posla

  • Anonimus

    7. februar 2016 | 11:53

    Ovo je Divlji Zapad policija ne postoji. Ovo se nije dešavalo ni na Divljem zapadu da za jedan dan dva puta bude opljačkana ista zlatara. Bravo za Srbiju. Serbia 12 points.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA