UPUCAN NAJTRAŽENIJI SRPSKI KRIMINALAC: Izet Ajdinović ranjen u Novopazarskoj banji

Napadač je u Ajdinovića ispalio tri metka od kojih su ga dva pogodila, jedan u predelu butine, a drugi u predelu stopala

  • 52

Izet Ajdinović, jedan od najtraženijih kriminalaca iz Srbije, koji je na listi Evropske mreže za aktivnom potragom begunaca (ENFAST), upucan je jutros u Specijalnoj bolnici za progresivne mišićne i neuromišićne bolesti u Novopazarskoj banji, saznaje Telegraf.

Prvi rezultati istrage pokazuju da je Ajdinovića pucao Bibić Elvedin. Njih dvojica su od ranije bili u sukobu. Navodno, jutros su se sreli, a svađa je okončana upotrebom oružja. Policija traga za Bibićem.

SRBI MEĐU NAJTRAŽENIJIM KRIMINALCIMA U EVROPI: Ovo su njihove fotografije (FOTO)

Foto: eumostwanted.eu Foto: eumostwanted.eu

Kako saznajemo, pucnjava se dogodila jutros oko osam sati. Napadač je u Ajdinovića ispalio tri metka od kojih su ga dva pogodila, jedan u u predelu butine, a drugi u predelu stopala.

U trenutku pucnjave, s Ajdinovićem u sobi bila su još četiri pacijenta. Bibić Elvedin je pobegao, a Ajdinović je prebačen u bolnicu u Novom Pazaru.

U Specijalnoj bolnici, u kojoj se Ajdinović oporavljao zbog povrede noge, potvrđeno nam je da se pucnjava dogodila. Za sve ostale detalje iznose detalje već su nas uputili na policiju u Novom Pazaru. 

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tex

    1. februar 2016 | 11:11

    na listi najtrazenijih a leci se slobodno u bolnici... hmmmmmm

  • draleRS

    1. februar 2016 | 11:06

    po imenu i prezimenu je bas Srbin

  • iphone man

    1. februar 2016 | 11:44

    E to ti je Vuciceva drzava !!!!Lice sa poternice najslobodnije ide po drzavnim ustanovama i niko to da sankcionise !!!da ga nisu upucali covek bi i dalje dobijao bogovske tretmane .Ej Srbijooo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA