FILMSKA PLJAČKA USRED SRBIJE: Lopovi prerušeni u POLICAJCE provalili u kuću, vezali ukućane, a onda ih POKRALI!

Pljačka se dogodila u selu Rogača, a lopovi su najverovatnije tipovali ovu porodicu jer su podigli kredit kako bi renovirali kuću

  • 4
Policajac, automobil Foto-ilustracija: Milena Đorđević

U selu Rogača dogodila se nesvakidašnja pljačka, kada su dvojica lopova obučena u policijske uniforme, upala u kuću D. T, vezale ukućane i ukrale nekoliko hiljada evra, nekoliko stotina hiljada dinara, zlato i pištolj.

PLJAČKA UŽIVO NASRED ULICE: Razjareni Zemunac uperio PIŠTOLJ u radnicu trafike!

- Te večeri vlasnik kuće je otišao do Sopota, a u domu su ostali njegov sin, supruga i sinovljeva devojka. Oko 22.20 sati, začuli su buku. Dvojica mladića, obučena u policijske uniforme, doduše starije modele, razvalila su ulazna vrata kuće. Nosili su fantomke i bili su naoružani pištoljima - priča sagovornik blizak istrazi.

- Počeli su da viču “gde je zlato, gde je droga”. Mladiću su uperili pištolj u lice i oborili ga na pod. Uvežbano su mu vezali ruke iza leđa. To vezivanje "vezicama" trajalo je samo nekoliko sekundi. Onda su otišli u sobu gde su bile njegova majka i devojka. Doveli su ih u dnevnu sobu i takođe vešto i brzo vezali - nastavlja priču sagovornik za "Blic".

Nakon što su ukućane vezali, lopovi su kompletnu kuću pretresli u potrazi za novcem i zlatom. Kada su našli ono što su tražili, pljačkaši su izašli iz kuće, a mladića, majku i devojku ostavili vezane.

Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak

Mladić je uspeo da se odveže, a potom je oslobodio i majku i devojku, nakon čega je pozvana policija. Ukućani su lopove opisali kao mlađe, jake muškarce.

- Ne možemo odbaciti mogućnost da su pljačkaši zaista policajci, jer brzina kojom su savladali ukućane ukazuje da su utrenirani. Takođe, verujemo da su imali pomagača koji ih je čekao ispred kuće - navodi sagovornik iz istrage.

Spekuliše se da su lopovi tipovali ovu porodicu, jer su podigli kredit kako bi renovirali kuću. 

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko iz mase

    24. januar 2016 | 11:43

    Pa dl je bre moguce!!!DUSANOV ZAKONIK!!!Ukrades,ode ruka pa ce svi na ulici da znaju ko si i sta si!i daj bre vise taj zakon da je privatna svoina svetinja,ko ti prekoraci u posed odma metak u celo!!!!

  • ACA B.

    24. januar 2016 | 16:58

    Nema sumnje da razbojnici nisu zaista policajci.Samo je taj olos u uniformama toliko drzak da uradi tako nesto uzasno uz to je ocigledno dobro obucen u Kamenici.

  • Veteran

    24. januar 2016 | 14:12

    Politicari bez ruke...lepo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA