MONSTRUM ŽELI NA SLOBODU: Ubica male Tijane Jurić traži novo suđenje!

 
  • 83

Kasapin iz Surčina, osuđen na 40 godina robije, priprema dokumentaciju da bi podneo zahtev sudu za ponavljanje suđenja. Đurić je već tražio da mu se tim povodom fotokopiraju svi spisi

Dragan Đurić iz Surčina, koji je u julu 2014. godine u Bajmoku ubio Tijanu Jurić (15) i zbog tog monstruoznog zločina osuđen na 40 godina robije želi na slobodu. Kako saznaje Telegraf, kasapin iz Surčina priprema zahtev za sud, kako bi mu se ponovilo suđenje, i kako bi u eventualnom novom postupku bio oslobođen.

CIMER ZATVORENIKA UDAVIO JASTUKOM? Pronađen MRTAV zatvorenik u PADINSKOJ SKELI!

Kako saznajemo od izvora bliskog Višem sudu u Subotici, Đurić je već tražio da mu se tim povodom fotokopiraju svi spisi.

Ubijeni robijaš počinio je JEDAN OD NAJJEZIVIJIH ZLOČINA za koje je Srbija čula?!

- Tražio je da mu se fotokopira sva potrebna dokumentacija koja mu je neophodna za podnošenje zahteva za ponavljanje postupka. To u pravosuđu predstavlja vanredni pravni lek - kaže za naš izvor.

UBICA TIJANE JURIĆ U "LUKSUZNOM ZATVORU": Igra igrice, trenira, gleda filmove. Evo kako izgleda ROBIJA Dragana Đurića

Tragom ove vesti pozvali smo Tijaninog oca Igora Jurića. Rekao nam je da nije još uvek zvanično čuo za ovo, i dodao da  veruje u srpsko sudstvo.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

- Advokat Dragana Đurića, očigledno, ponovo želi da bude u centru paćnje, ali mi verujemo u sud i nadamo se da do toga neće doći - rekao je Jurić za Telegraf.

EVO KAKO SMO TRAGALI ZA TIJANOM JURIĆ: Ispovest inspektora od koje će vam zastati srce!

Đurić je uhapšen 7. avgusta  2014. godine, 13 dana pošto je Tijana Jurić nestala. Utvrđeni je da je kobne večeri popio nekoliko pića, oteo devojčicu, ubacio je u automobil, odvezao desetak kilometara dalje, ubio i zakopao telo na sablasno pustoj lokaciji.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Viši sud u Subotici zbog ovog zločina, osudio je Đurića na maksimalnu zatvorsku kaznu pošto ga je poglasilo krivim za pokušaj silovanja i ubistvo. Ovu kaznu potvrdio je i Apelacioni sud u Novom Sadu.  

OVO JE POSLEDNJA PORUKA TIJANE JURIĆ: Ispovest oca ubijene devojčice GODINU DANA POSLE ZLOČINA!

Preispitujući odluku, Apelacioni sud je našao da je prvostepeni sud pravilno okrivljenom izrekao kaznu zatvora u trajanju od 40 godina, smatrajući da je to nužna mera za ostvarivanje svrhe kažnjavanja i postizanja kako opšte, tako i specijalne prevencije.

(Telegraf. rs)

Video: Godišnjica rođenja Nadežde Petrović obeležena putem specijalne projekcije na Kuli Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA