Na Zvezdari ipak grupa građana "Tomislav Nikolić"

Predsednik glavnog odbora Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović kaže da je skandalozno što je ovoj "veštačkoj" grupi dozvoljeno učešće na izborima, i dodao da je to još jedan u nizu prljavih trikova iz DS-a

  • 1

Na lokalnim izborima u beogradskoj opštini Zvezdara, zakazanih za 06. maj 2012. godine, na biračkom listiću i zvanično će se naći izborna lista sa  nazivom "Tomislav Nikolić - grupa građana", koja će se naći pod rednim brojem 9.

Opštinska republička izborna komisija (ORIK) potvrdila je listu "Tomislav Nikolić - grupa građana" na Zvezdari i dodelila joj redni broj 9, što je poremetilo rad opštinskih odbora drugih stranaka, jer im je redni broj na listiću time promenjen.

Predsednik glavnog odbora Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović kaže za Telegraf.rs da je skandalozno što je ovoj "veštačkoj" grupi dozvoljeno učešće na izborima, i dodao da je to još jedan u nizu prljavih trikova iz Demokratske stranke.

- Ta grupa građana od 20 članova je veštačka tvorevina iz prljave kuhinje DS-a, a čak su nosiocu liste promenili ime i prekrstili ga kako bi se zvao Tomislav Nikolić, a sve u cilju da se građani zbune i ne zaokruže pravog Nikolića. Oni su to uradili iz straha, jer im je jasno da gube izbore, a skandalozna je odluka ORIK-a da se ovakvoj tvorevini dozvoli učešće - rekao je on.

On naglašava da je ovo još jedan u nizu dokaza kako se DS grozničavo bori za svaki sekund duže na vlasti i sa kakvim se sve prljavim trikovima služe.

(D. Zlojutro)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zorica

    3. maj 2012 | 21:48

    kakva prljava kampanja.......kod nas u zemlji ko god da bude predsednik ne moze da sidje sa fotelje dok se narod ne pobuni,tako ce i ovaj sici kada bude neki novi 5.oktombar.....sa cime se sve sluze pa to je strasno............

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA