ORGANIZOVANA PROSTITUCIJA: Tinejdžerka i taksista radili zajedno, zaradili preko milion i po dinara!

 
  • 15

U drugom lancu prostitucije učestvovao je i muškarac (47) koji je organizovao prostituciju u Zagrebu u stanovima koje je iznajmljivao, a klijente je pronalazio preko oglasa

Taksista i tinejdžerka iz Hrvatske su organizovanjem prostitucije u proteklom periodu uspeli da zarade više od 1,5 dinara. Policija je za to saznala i uhapsila 57-godišnjeg vozača taksija i 18-godišnju devojku. Takođe, u prethodnoj akciji, uhapšen je i 45-godišnji muškarac.

MANIJAK U ZAGREBU IZGUBIO TELEFON PUN FOTKI GOLE DECE: Građani ga pronašli i slučaj prijavili policiji!

Taksista je za ovaj "posao" angažovao veći broj ženskih osoba za pružanje prostitucije. On je pronalazio klijente ženama koje su pristale da rade za njega.

Muškarac (47) je organizovao prostituciju u Zagrebu u stanovima koje je iznajmljivao, a klijente je pronalazio preko oglasa.

Za razliku od muškaraca, devojka je klijente svojim prijateljicama nalazila putem preporuke. One su svoje usluge pružale u salonima lepote ili hotelskim sobama, a 18-godišnja tinejdžerka je veći deo novca zadržala za sebe.

(Telegraf.rs / Izvor: telegram.hr)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    10. decembar 2015 | 21:51

    Kako su u Zagrebu zaradili dinare?

  • Stevan

    10. decembar 2015 | 22:25

    Nikad' mi nece biti jasno zasto se prostitucija zakonski osudjuje i smatra krivicnim delom, osim ako nije nasilna !? Ako je na dobrovoljnoj bazi ne vidim nista sto bi bilo protiv zakonsi !!!!!!!!!!!

  • Zoran B.

    10. decembar 2015 | 22:35

    Gde vi živite ? Deca se prostituišu za sendvič ili paklu cigareta. Treba je legalizovati da se uvede red. Sve što je u sivoj zoni kontroliše kriminal.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA