SRBI VOZE KAO FLOJD, A "ONA ODOZGO" IM JE OMILJENA POZA U SEKSU: Ovako je glasala Srbija u anketama Telegrafa

 
  • 0

Izdvojili smo najzanimljivije odgovore koje ste u proteklih nedelju dana davali u anketama Telegrafa

Telegraf i dalje nastavlja da "opipava puls" nacije kroz ankete koje je od nedavno počeo da ubacuje u svoje tekstove.

SRPKINJE VOLE OŽENJENE, PUTIN ĆE UNIŠTITI ISIS, KUBANSKA MEDICINA JE NAJBOLJA: Ovako je Srbija glasala u anketama Telegrafa!

I ove nedelje smo na osnovu anketa dobili većinsko mišljenje nacije o pojedinim temama i dilemama. Zahvaljujemo vam se na učešću jer smo na osnovu vaših odgovora došli do sledećih zaključaka:

PITALI SMO VAS I EVO ŠTA STE REKLI: Srbija ne želi DOJILJE na javnom mestu!

Od deset Srba sedam će vam reći da voze kao Flojd! Čak dve trećine ispitanih smatra da su dobri vozači i da voze pažljivo, a preostala trećina smatra da mnogi ne poštuju saobraćajne propise.

Uprkos poslednjim događajima oko prijema Kosova i Metohije u UNESKO, većina čitalaca Telegrafa smatra da su stvari danas mirnije u južnoj srpskoj pokrajini. Čak 73 odsto učesnika ankete u kojoj smo pitali: "Da li je za Srbe bezbedno da se vrate na Kosovo?" odgovorilo je potvrdno, odnosno da naši građani treba da se vrate na svoje posede u samozvanoj državi.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Više od dve trećine čitalaca Telegrafa tvrdi da su presude koje sudovi izriču za silovanje veoma blage. Na vas je naročiti utisak ostavila stravična priča o očuhu i majci koji su silovali ćerku.

Kao i prošli put, najzanimljivije odgovore dobili smo u rubrici "seks i veze".

Srbi se tako ni u ludilu ne bi odrekli poze u seksu u kojoj žena odozgo, odnosno na muškarcu. Na pitanje: "Da li biste se iz straha od frakture penisa odrekli poze u kojoj je ona gore?" neverovatno je da je 93 odsto reklo da se ni po tu cenu ne bi odreklo ove poze u seksu.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Isto tako, Srbi radije ne bi jeli pet dana nego što bi se odrekli redovnog seksa. Na pitanje: "Da li je i vama seks važniji od hrane?" odgovor "da" je zaokružilo više od 95 odsto učesnika.

Zanimljivo je i da je više od 90 odsto ispitanih reklo da nikada nisu koristili lubrikant u toku seksa samo zato što ih je sramota da ga kupe?!

Dobra vest je da Srpkinje brinu o svom zdravlju jer više od 86 odsto redovno ide na preglede kod ginekologa.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu

(Telegraf.rs)

Video: Promocija knjige "Rok Panteon".

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA