ŽELIM PRVI PUT U ŽIVOTU DA UGLEDAM LICE SVOJE MAME: Da li je ovo najtužnija priča u Srbiji? (FOTO) (VIDEO)

 
  • 0

Svaki doprinos, pa i onaj najmanji ovoj mladoj osobi može promeniti život iz korena. Ne uskraćujmo joj šansu da se raduje bojama i da konačno ugleda lica svojih najmilijih

Da li ste danas učinili dobro delo? Da li ste nekome pomogli? Jednoj devojci je preko potrebna vaša pomoć i sada je prilika da se pokažete...

LJUDI, POMOZITE MI DA PROGLEDAM: Stravičan vapaj devojke koja već 23 godine živi u mraku! (FOTO) (VIDEO)

Dvadesetrogodišnjoj Tijani Simić je hitno potrebna naša podrška. Njen vid zavisi od svih vas. Budućnost ove hrabre devojke zavisi od vaše dobre volje.

UČINIMO DA LJUBAV POBEDI: Tijana mašta o tome da prvi put VIDI SVOG DEČKA! (FOTO)

Ona, naime, ima dijagnozu Retinopatia pigmentoza ili kako se još u medicini zove "retinitis". To zapravo znači daje Tijanin vid veoma loš. Ona nazire samo jače boje.

LJUDI, POMOZIMO TIJANI DA PRVI PUT UGLEDA LICA SVOJIH NAJMILIJIH: Ovoj hrabroj devojci je potrebna pomoć svih nas! (FOTO) (VIDEO)

Odrastala je skrivajući se od sunca jer joj smeta jaka svetlost, a pre nekoliko godina bila je podvrgnuta lečenjima u Rusiji, koja, nažalost, nisu dala rezultata.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Sada se Tijana i njeni roditelji nadaju pomoći svih ljudi dobre volje kako bi ova mlada devojka mogla da vodi normalan život.

TIJANA JE NAJHRABRIJA DEVOJKA U SRBIJI: Zanemećete kad pročitate priču o njenom životu, a sad joj je POTREBNA VAŠA POMOĆ! (VIDEO)

Ona je uz pomoć majke uspela da završi osnovnu i srednju školu, a po zanimanju je fizioterapeut. Njen uspeh je utoliko veći zbog problema sa kojim se suočava od rođenja.

Tijana mora da zamišlja svaku stvar na ovom svetu, jer ne može da vidi.

Nadu u poboljšanje vida daje joj terapija u Istanbulu. Njoj je potrebno 2.575.500 dinara. Do sada je prikupljeno 94.608 dinara, što znači da je ovoj devojci za lečenje neophodno još 2.480.889 dinara.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Uprkos svom velikom nedostatku, Tijana hrabro korača kroz život. Voli poeziju, pa se oprobala u prevođenju španskih pesama. Bavila se i plesom, a i muzički je veoma nadarena.

Ona je svima nama primer kak0 treba biti odvažan i kako nikada ne treba odustati. Sada, u njenoj borbi za vid svi moramo da joj pomognemo.

Tijani možete pomoći uplatama na dinarski i devizni račun:

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Dinarski: 160-429494-45

Devizni: 00-540-0001239.7

IBAN: RS35160005400001239757

Drugi način da pomognete Tijani da poboljša svoj vid jeste slanje SMS poruka.

Pošaljite SMS sa brojem 108 na 3030. Takođe joj možete pomoći platnom karticom preko linka e-doniraj.

Svaki doprinos, pa i onaj najmanji ovoj mladoj osobi može promeniti život iz korena. Ne uskraćujmo joj šansu da se raduje bojama i da konačno ugleda lica svojih najmilijih, jer je predugo živela u mraku.

Pogledajte video:

(J. Tetiković)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA