ISPOVEST DECE MAJKE IZ PAKLA: Mama nas je terala na seks sa starcima, a socijalni radnici nisu reagovali!

 
  • 2

Hrvatska javnost zgrožena je nakon što je objavljena priča o devojkama iz okoline Varaždina koje je majka primoravala na prostituciju

Hrvatica (50) iz okoline Varaždina godinama unazad je muškarcima podvodila svoje tri maloletne ćerke. Majka je ćerke terala na prostituciju, a njihove mušterije bili su stariji muškarci iz sela u okolini Varaždina.

Majka, koja je inače alkoholičarka, je primoravala svoju decu na seks, a muškarci su odnose plaćali novcem, ali i alkoholom, pasuljem, zamrznutim pilićima, pa čak i vegetom!

Jedna od njenih ćerki je u proteklim godinama rodila nekoliko dece za koje se ne zna ko im je otac, piše portal "24sata.hr".

Hrvatska javnost zgrožena je nakon što je objavljena priča o devojkama iz okoline Varaždina. Krivica je svaljena na Centar za socijalni rad u Varaždinu koji nije preuzeo ništa povodom ovog slučaja.

Navodi se da radnici Centra nisu reagovali na to da mala deca spavaju u koferima na ormaru, da polugola zimi trče dvorištem i što nemaju nikakvih uslova za normalan život.

Otac spomenute porodice umro je pre tri godine, ali Centar je to saznao tek kad je cela jeziva priča izašla u javnost.

Foto-ilustracija: Profimedia/Sciencephoto RM Foto-ilustracija: Profimedia/Sciencephoto RM

Kako je portal "24sata.hr" neslužbeno saznao, oba roditelja su 2002. godine kažnjena uslvnom zatvorskom kaznom, a iako su deca, skladno tadašnjem zakonu mogla da im budu oduzeta, to se nije dogodilo.

Čak je iz neobjašnjivih razloga Centar 2007. godine zaključio da toj porodici mera nadzora nije potrebna i prekinuo je sve do 2013. Nažalost, krivične prijave protiv odgovornih ne mogu da budu podnete jer je slučaj zastareo.

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Video: Advokat Marko Janković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Teasu

    16. april 2015 | 13:15

    Eto, a čim se nešto loše desi, kod nas, mi kažemo da je to samo u Srbiji tako. Nažalost, svuda u svetu, danas se namnožilo zlo. Rasturene porodice, velike socijalne razlike, nasilje na filmovima, blage kazne, nepravde… ništa dobro nisu donele. I sve to, pod plaštom "demokracije" tj, anarhije…

  • 1988

    16. april 2015 | 22:33

    Boze kakvih roditelja ima na ovom svetu. Da tera decu na sex zbog smrznutih pilica,alkohola i vegete.nemogu da verujem kakva je to majka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA