TRI MESECA SMO SE NADALI DA JE BOŽO ŽIV: Potresna ispovest roditelja izgubljenog dečaka

 
  • 1

Obdukcioni nalaz leša muškarca pronađenog u Ručićima kod Gornjeg Milanovca prosleđen je tužilaštvu, ali će potvrda da li se radi o nestalom Božu Iliću uslediti tek posle DNK analize

Od roditelja 19-godišnjeg studenta Boža Ilića kojem se pre više od tri meseca izgubio svaki trag uzeti su uzorci za DNK analizu, a zatražen je i stomatološki karton nesrećnog mladića.

Rezultati toga da li je pronađeni leš muškarca u Ručićima kod Gornjeg Milanovca - Božo Ilić biće poznati krajem sedmice, međutim njegovi roditelji pomirili su se sa najgorim vestima:

JEZIV PRIZOR: Pronađeno unakaženo telo, sumnja se da je u pitanju nestali Božo Ilić (19)!

- Tri meseca smo živeli u kakvoj-takvoj nadi da ćemo čuti bilo kakvu ohrabrujuću informaciju o sinu. Molili smo se da će do nas stići vest da je negde pobegao, ili otišao u inostranstvo, manastir, bilo gde, samo da čujemo da je živ. Sada smo izgubili svaku nadu, jer se sve poklopilo - izjavio je za "Blic" otac nesrećnog mladića Dragutin Ilić.

LELEK RODITELJA NESTALOG BOŽE: Javi se sine, samo da mama i tata znaju da si živ!

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

Zrno nade za roditelje je samo izjava Jelesija Tomića, meštanina Ručića koji je u potoku pronašao mrtvo telo, a prema čijim rečima je leš imao mladež na leđima.

- Božo nije imao takav mladež, ali se iskreno bojim da nije reč o mladežu, već o nekoj povredi - izjavio je za "Blic" skrušeno Dragutin.

Foto-Ilustracija: Tanjug/Jaroslav Pap Foto-Ilustracija: Tanjug/Jaroslav Pap

Božo Ilić je 21. decembra bio sa roditeljima u porodičnoj kući u Ručićima. U gluvo doba noći, potpuno nag istrčao iz je kuće u ledenu decembarsku noć i otišao u nepoznatom pravcu. Otac je potrčao za njim i pitao ga gde će, a on mu je odgovorio da mora da ide jer to jedini put spasenja za njega. Dragutin Ilić je potrčao za sinom, ali se on izgubio u mraku.

ZA NJIM TRAGA CELA SRBIJA: Bože nema već šesti dan, pobegao zbog bolesti, ne zbog sekte?

Meštani, prijatelji i policija za Božom su tragali gotovo dva meseca. Pretraženo je preko 50 hektara nepristupačnog terena, ali nije pronađen nikakav trag, uprkos danonoćnoj potrazi po gudurama takovskog kraja.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Video: Privremene insitucije u Prištini ulicu u Banjskoj nazvale po poginulom albanskom policajcu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1389

    30. mart 2015 | 22:09

    Strasno !!! Ne dao Bog nikome i nikada da roditelj dozivi smrt svog deteta ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA