Džihadisti traže 500.000 dolara u zamenu za život otetog Srbina u Libiji!

 
  • 29

Austrijski državljanin srpskog porekla Dalibor Savičić, koga su oteli teroristi 'Islamske države' zajedno s osam njegovih kolega na naftnom polju u Libiji, još je živ, ali je otkupna cena za njegovu glavu ogromna

Bivšeg pripadnika austrijskih oružanih snaga oteli su teroristi tzv. "Islamske države" zajedno s osam njegovih kolega na naftnom polju u Libiji.

Austrijski državljanin srpskog porekla Dalibor Savičić, bivši pripadnik austrijskih oružanih snaga koga su oteli teroristi tzv. "Islamske države" zajedno s osam njegovih kolega na naftnom polju u Libiji, još je živ, a islamistički ekstremisti traže 500.000 dolara za puštanje otetih talaca.

NE SMEMO DA PRIČAMO, UBIĆE GA: Porodica Srbina kojeg su oteli džihadisti u strahu i na ivici nervnog sloma! (FOTO)

Austrijski Kurir pak prenosi izjavu predstavnika ministarstva spoljnih poslova Austrije, koji tvrdi da nemaju nikakve informacije o otetom Savičiću i ne znaju da li je još živ, kao ni to da li traže otkup.

Dalibor Savičić (39) je poslednjih godina radio za VAOS, austrijsko-maltešku kompaniju koja je osiguravala kadrove i infrastrukturu naftnih polja.

Foto: Facebook/Dalibor Savicic Foto: Facebook/Dalibor Savicic

OČAJNA MAJKA OTETOG SRBINA: Ne znam kako ćemo ovo da preživimo, dođe mi da popijem otrov!

On je državljanin Austrije, a prebivalište mu je u Lincu.

Foto: Facebook/Dalibor Savicic Foto: Facebook/Dalibor Savicic

Podsećamo, Dalibor Savičić (39) je nestao u napadu džihadista na naftno polje u Libiji 6. marta, i od tada mu se gubi svaki trag, a oni koji ga poznaju o njemu imaju samo reči hvale.

SRBINA DRŽE U GADAFIJEVOJ KUĆI: Ne zna se da li je živ ili mrtav!

(Telegraf.rs / Izvor: Jutarnji.hr)

Video: Advokat Marko Janković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Савица

    23. mart 2015 | 18:17

    АУСТРИЈАНАЦ СРПСКОГ ДРЖАВЉАНСТВА, СЛУЖИО ВОЈСКУ У АУСТРИЈИ, БИО У МИРОВНИМ ТРУПАМА НА КОСОВУ, РАДИО ЗА АУСТРИЈСКУ ФИРМУ. И ШТА САД ИМАМО МИ ОБАВЕЗЕ ПРЕМА ОТКУПУ?

  • Miky

    23. mart 2015 | 17:42

    Nemam nista protiv da plati naša država ili da se pokrene neka sms akcija samo mislim da bi pre naše države to trebala da uradi austrija jer je on njihov državljanin a i služio je njihovu vojsku stoga mislim da Srbija ne bi trebalo da ima bilo kakve veze sa ovim....

  • Lesa

    23. mart 2015 | 16:59

    Dajte sms da doniramo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA