KAJEM SE ŠTO SAM UBILA MAJKU I BAKU: Evo koga je Teodora okrivila za masakr satarom

 
  • 7

Glumica je tog dana imala 3,6 promila alkohola u krvi i nije znala šta u tom trenutku radi. Sad se kaje i veoma joj je teško

Glumica Teodora Viktorović (39) koja je prošle nedelje ubila svoju majku Ljiljanu Đukić (61) i baku Ivanku Đukić (90) krivi drogu i alkohol. Ona provodi dane u sobi u zatvorskoj bolnici iz koje retko izlazi. Ne može da se pomiri sa činjenicom da ih je ubila i kaže da se kaje i da joj je teško.

Godinama se lečila od droge, pa posle od alkohola i tako redom. Bila je na lečenju u svim bolnicama u Beogradu a i šire. Jedno vreme je mislila da se izlečila ali se ponovo vratila porocima.

UBICA SA SATAROM PATI ZA DECOM: Evo gde je sad Teodora Viktorović

- Sama kaže da se tog dana napila i da nije znala šta radi. Sedi i leži u bolničkom krevetu i slabo govori. Ukoliko je neko nešto pita ona priču vraća na bol koji oseća zbog smrti bake i majke - priča izvor.

S vremena na vreme pomene decu koju bi volela da vidi, ali posetu još uvek nije imala.

POSVAĐALE SMO SE JER SE DROGIRALA: Ispovest glumice Olivere Viktorović, tetke žene koja je satarom ubila majku i baku

Teodora Viktorović je prošlog ponedeljka u stanu ubila svoju majku i baku, a zatim se pijana zaključala u kupatilo. Imala je 3,6 promila alkohola u krvi. Potomak je poznate beogradske glumačke porodice Viktorović, a i sama je diplomirala glumu sa ocenom deset u klasi Mirjane Karanović.

UBICU SATAROM BRANE NA FEJSBUKU: Grupa podrške ima jednog člana i on preti protestima!

(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BigFoot

    11. mart 2015 | 10:53

    I, koga je okrivila?

  • razum

    12. mart 2015 | 09:42

    Nikako joj nije potrebna osuda, onih koji najmanje znaju o njenom životu. U trenutku sužene svesti, pod dejstvom opijata, presudila je nedužnim osobama, a i sama postala žrtva sopstvenog čina. U ovakvim situacijama, osim saosećanja , sve drugo je suvišno, jer potreban mir za dalji život Teodora je zauvek sebi oduzela. Živeti sa činjenicom, sa kojom ona mora da se nosi do samog kraja, ne da neće biti lako, već je pitanje koliko će slaba duša moći da se bori sa tugom i bolom. Ne možemo znati šta nas može snaći, ali smo uvek spremni da procenjujemo, rasuđujemo i osuđujemo U ovoj situaciji, tražiti krivca je besmisleno, jer to problem neće rešiti, beživotna tela neće oživeti,vartiti dotadašnji život porodici. Ostaje zauvek osećaj krivice, život bez radosti, osmeha, bez dece. Iskreno, kod mene je mnogo tuge zbog cele situacije,a porodicu ne poznajem, mislim da niko ne zaslužuje ovakav život,a negde verujem da često ne možemo da izaberemo. Ništa drugo ne preostaje do, da se svim članovima nesrećnog događaja, poželi dovoljno snage, volje i sreće da se dođe da potrebnog mira, čija je prisutnost potrebna za nastavak.

  • Mila

    11. mart 2015 | 12:16

    Jadnica, tek trezna shvata sta je uradila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA