STRAVIČNA SMRT: Aleksandru krvnički po glavi palicom udarao bivši dečko?

 
  • 3

Obdukcija je pokazala da je Aleksandra Antić umrla od teških povreda glave koje je zadobila u tuči. Iako se prvo sumnjalo da je nesrećnu devojku pregazilo vozilo, obdukcijom je utvrđeno daje nesrećna devojka preminula od zadobijenih povreda nanetih tupim predmetom

Aleksandra Antić nastradala je u noći između petka i subote, a njeno unakaženo telo ostavljeno je ispred Hitne pomoći. Obdukcija je pokazala daje umrla od teških povreda glave koje je zadobila u tuči. Iako se prvo sumnjalo da je nesrećnu devojku pregazilo vozilo, obdukcijom je utvrđeno daje nesrećna devojka preminula od zadobijenih povreda nanetih tupim predmetom.

- Utvrđeno je da ju je napadač zverski tukao po glavi palicom ili štanglom, zbog čega joj je lobanja bila smrskana - kaže izvor blizak istrazi za "Naše novine".

HTELI DA JE UPLAŠE, PA JE SLUČAJNO PREGAZILI: Nova teorija o jezivoj smrti Aleksandre Antić

Juče su uhapšeni D. D. (21), M. R. (22) i A. Š. (22), koji su osumnjičeni da su krivi za smrt Aleksandre Antić, koja je ubijena u blizini kluba "Bonito" u naselju Medaković.

Njima je određen pritvor  i protiv njih će biti pokrenut krivični postupak. Prijatelji nastradale devojke O. Z. (33) i V. R. (33), koji su prisustvovali ubistvu, a koji su bili na odsustvu za vikend,  vraćeni su u Okružni zatvor u Leskovcu.

Foto: Telegraf, Tanjug/Srđan Ilić Foto: Telegraf, Tanjug/Srđan Ilić

UNUK ME JE PITAO "GDE JE MOJA MAMA": Potresna ispovest oca ubijene Aleksandre

Istraga je utvrdila da oni nisu krivi za smrt devojke.

Aleksandra je u petak sa prijateljima došla u klub "Bonito", a kasnije im se pridružila i drugarica Eleonora.  Za stolom preko puta njih je bila grupa mladića koji su tad prvi put bili u ovom lokalu.

Kadaje Aleksandra oko tri ujutru sa prijateljima napustila klub, za njima je, sa flašama u rukama krenula grupa mladića.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Na parkingu u Mokroluškoj ulici došlo je do tuče u kojoj je jedan od osumnjičenih, za koga se pretpostavlja da je sa njom bio u emotivnoj vezi, udario Aleksandru flašom u glavu i nakon toga nastavio brutalno da je tuče.

Aleksandrini prijatelji su krvavu i pretučenu devojku uneli u kola i odvezli je ispred Hitne pomoći.

Pretpostavlja se da su je ostavili ispred Hitne pomoći jer su se plašili da ih ne okrive za njenu smrt i da im se ne poveća zatvorska kazna koju su služili.

Aleksandra će biti sahranjena na groblju Orlovača.

(Telegraf.rs / Izvor: Naše novine)

Video: Kako prepoznati da imate posla sa narcisoidnim partnerom i kako se izvući iz začaranog kruga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA