HTELI DA JE UPLAŠE, PA JE SLUČAJNO PREGAZILI: Nova teorija o jezivoj smrti Aleksandre Antić

 
  • 2

- Navodno, ona je trebalo s njima da ide dalje u provod. Prijatelj koji je bio za volanom automobila je rekao da je auto slučajno naglo krenuo i udario je - kaže izvor iz istrage

Prema poslednjim rezultatima iz istrage, Aleksandru Antić (23) je slučajno usmrtio njen prijatelj pregazivši je kolima na parkingu u Medakoviću kod Plavog mosta. Ona je u noći između petka i subote bila u kafiću "Bonito" s trojicom mladića, nakon čega su svi nasmejani izašli iz lokala, piše Informer.

Prvo se mislilo da ju je neko pretukao, međutim ispostavilo se da je jedan od momaka verovatno želeo da je uplaši turirajući auto, pretvarajući se da će je udariti kolima, ali je vozilo brzo krenulo napred i stvarno je pregazio.

UNUK ME JE PITAO "GDE JE MOJA MAMA": Potresna ispovest oca ubijene Aleksandre

Prijatelji sa kojima je provela veče u kafani su je sa smrskanom lobanjom i brojnim povredama dovezli do Hitne pomoći, gde su je izbacili iz kola i zatim pobegli.

MISTERIOZNA SMRT U BEOGRADU: Devojku (20) dovezli mrtvu u Hitnu pomoć!

Foto-Ilustracija: Tanjug/Jaroslav Pap Foto-Ilustracija: Tanjug/Jaroslav Pap

Lekari su zbog ozbiljnosti povreda i brojnih preloma posumnjali da se radi o ubistvu, pa je odmah obaveštena policija. Trojica mladića su ubrzo uhapšena, a jedan od njih je izjavio da je Aleksandra slučajno pregažena.

JEZIVI DETALJI UBISTVA DEVOJKE U BEOGRADU: Pregazio je ljubomorni dečko?

- Navodno, ona je trebalo sa njima da ide dalje u provod. Prijatelj koji je bio za volanom automobila je rekao da je auto slučajno naglo krenuo i udario je - rekao je izvor iz istrage za Informer.

Izvor Informera dalje navodi da će današnja obdukcija pokazati kako je Aleksadnra Antić tačno nastradala. 

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Video: Konferencija povodom beogradske premijere filma "Megdan: Između vode i vatre" u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • robija

    9. mart 2015 | 13:34

    Nema tu slučajnosti,kada je slučajno zašto su pobegli,sve to treba na robiju pa da se jednom za svagda nauče reda.A nesrećne Aleksandre više nema,zauvek.Pokoj joj duši,Amin.

  • Dex

    9. mart 2015 | 15:00

    Aha i onda je mrmot umotao čokoladu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA