UNUK ME JE PITAO "GDE JE MOJA MAMA": Potresna ispovest oca ubijene Aleksandre

 
  • 0

- Bila je veoma raspoložena, spremala se ceo dan za taj izlazak. Oko 21 sat po nju je došao drug Kaleo i još jedan mladić. Kasnije im se priključila i drugarica. Rekla mi je da ne brinem, da idu u kafanu - izjavio je Jovan Antić, otac nastradale Aleksandre Antić (23), koja je u subotu pretučena nasmrt i izbačena iz automobila u pokretu ispred zgrade Hitne pomoći u Beogradu

Jovan Antić, otac nastradale Aleksandre Antić (23), koja je u subotu pretučena nasmrt i izbačena iz automobila u pokretu ispred zgrade Hitne pomoći u Beogradu, navodi da je njegova ćerka otišla do grada i da ne zna ko ju je pretukao.

- Bila je veoma raspoložena, spremala se ceo dan za taj izlazak. Oko 21 sat po nju je došao drug Kaleo i još jedan mladić. Kasnije im se priključila i drugarica. Rekla mi je da ne brinem, da idu u kafanu - izjavio je Jovan za beogradske medije.

JEZIVI DETALJI UBISTVA DEVOJKE U BEOGRADU: Pregazio je ljubomorni dečko?

On dalje navodi da su mu policajci u subotu uveče saopštili da mu je ćerka ubijena.

- Saznao sam da je bila neka gužva u toj kafani, da je izbila tuča i da ju je neko izbacio iz kola u pokretu kod Hitne pomoći s teškim povredama glave. Navodno je već tada bila mrtva. Ne znam kako se sve dogodilo, ko mi je i zašto ubio dete - dodao je on.

REŠENA MISTERIOZNA SMRT DEVOJKE U BEOGRADU: Nesrećna Romkinja (22) brutalno pretučena, pa ostavljena!

Foto-Ilustracija: Profimedia Foto-Ilustracija: Profimedia

- Znam da joj je taj Kaleo prijatelj, da je trenutno u zatvoru i da je dobio vikend odsustvo. Ne znam tu devojku koja im se pridružila. Moja Aleksandra ima trogodišnje dete, ali su joj ga oduzeli iz Centra za socijalni rad i trenutno je u jednoj hraniteljskoj porodici. Ostao sam sam jer mi je i supruga umrla - izjavio je on.

Aleksandrin otac je pozvao hraniteljsku porodicu u kojoj se trenutno nalazi njegov unuk i obavestio ih šta se desilo sa Aleksandrom.

MISTERIOZNA SMRT U BEOGRADU: Devojku (20) dovezli mrtvu u Hitnu pomoć!

Foto-Ilustracija: Tanjug/Jaroslav Pap Foto-Ilustracija: Tanjug/Jaroslav Pap

- Čuo sam se i sa unukom. Prvo što me je pitao bilo je "Gde je mama?", a ja nisam znao šta da mu odgovorim. Bilo mi je jako teško - kaže Jovan.

On je takođe dodao da se Aleksandra nekada drogirala, ali da je prestala i da je išla jednom mesečno u bolnicu u Drajzerovoj da se testira.

(Telegraf.rs)

Video: Kako prepoznati da imate posla sa narcisoidnim partnerom i kako se izvući iz začaranog kruga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA