JEZIVA ISPOVEST TEODORE: Popila sam litar votke, dva leka za smirenje i uzela sataru...

 
  • 40

Ona je u Višem javnom tužilaštvu ispričala da je majka Ljiljana vređala dok je grejala mleko za ćerkicu i da se seća da ju je par puta udarila satarom u glavu, ali da je tu nastao prekid filma zbog kojeg se ne seća bakinog ubistva

Teodora Viktorović (38) u Višem tužilaštvu je uz suze detaljno opisala zločin koji je počinila u ponedeljak ujutru u stanu u Mileševskoj ulici na Vračaru, u kojem je ubila svoju majku Ljiljanu (62) i baku Ivanku (91).

TEODORA PRIZNALA ZLOČIN: Određen joj pritvor, muž pušten na slobodu!

- Mama me je tog jutra vređala i kritikovala što sam bila bučnija dok sam u kuhinji grejala mleko za ćerkicu. Za par sati sam popila litar votke i uzela dve vrste lekova za smirenje kako bih stišala bes. Ona mi je sve vreme nešto dobacivala i vređala me iz sobe. U trenutku sam izgubila kontrolu, dohvatila sataru i krenula ka njoj. Udarila sam je nekoliko puta po glavi i od tada imam prekid filma. Ne sećam se da sam ubila baku - ispričala je Teodora, piše Informer.

Satarom ubila majku i baku jer joj nisu dozvoljavale da ide u provod!

Tek kada se kasno po podne probudila na VMA došla je sebi i shvatila je šta je uradila, a na saslušanju je detaljno ispričala o dugogodišnjim sukobima koje je imala sa majkom, ali i o svojim problemima sa drogom koji su počeli od njene 17. godine.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

BILA JE NEŽNA, KRHKA I NESREĆNA: Žena koja je satarom ubila majku i baku diplomirala u klasi Mirjane Karanović!

- Ranije sam koristila heroin i bola se u venu. Kasnije sam šmrkala kokain i pila alkohol. Jedno vreme sam uspela da se skinem, ali sam se ponovo navukla poslednjih godina. Oduvek sam sa majkom imala loše odnose. Bilo je tu svega, čak smo se i tukle. Trebalo je to drugačije da rešim, da se odselim od nje. Sada je za sve kasno - kazala je ona.

UMESTO PO FILMOVIMA PAMTIĆE JE PO MASAKRU: Žena koja je ubila majku i baku bila glumica

Foto: Facebook/TEODORAVIKTOROVI Foto: Facebook/TEODORAVIKTOROVI

Osim toga, Teodora je ispričala i da njen suprug Borislav Stamenkov neka nikakve veze sa ubistvom, i da joj u tome nije pomogao.

STALNO JE MRAČILA: Da li je zbog ovih Fejsbuk statusa satarom ubila majku i babu?

- On je dan ranije bio na putu van Beograda, a vratio se oko dva sata posle ponoći i otišao da spava. Ja sam nešto radila na računaru jer nisam mogla da spavam. Ujutru je odveo našeg sina u vrtić i nije bio u stanu kada se sve dogodilo - rekla je Teodora na kraju iskaza nakon čega joj je određen pritvor do 30 dana.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

OLEŠILA SE, PA UZELA SATARU U RUKE: Teodora imala 3,7 promila alkohola kad je izmasakrirala majku i babu!

Tela Ljiljane Đukić i Ivanke Đukić su pronađena u ponedeljak oko deset sati u porodičnom stanu, a Teodora je zatečena krvava u kupatilu i bila je potpuno odsutna i dezorijentisana, do te mere da nije mogla ni da hoda, pa su je policajci bukvalno izneli iz stana.

DA LI JOJ JE MUŽ POMOGAO DA UBIJE MAJKU I BAKU? Preokret u istrazi o masakru u centru Beograda!

(Telegraf.rs / Informer)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slobo

    5. mart 2015 | 07:38

    Cuvajte decu svoju I tudju od opasnosti koji vrebaju na svakom koraku.Ova zena ucinila je ubistvo I nemoze da se na bilo koji nacin opravda I da se trazi krivac na drugoj strani.U jucerasnjoj izjavi za medije gospodje Mirjane Karanovic objasnila je sa jednom recenicom sve. Da li je ovaj dogadjaj uvod u buduca ruzna vremena koja nas cekaju?Ne zaposlenost ekonomska kriza sve manja posvecenost roditelja svojoj deci zbog obaveza,manjak ljudske dobrote...Zao mi je kao coveku sto ce ovim nepromisljenim potezom urusila kompletna porodica, I deca ce nositi zig sramote za koju nisu kriva.

  • D.P.

    5. mart 2015 | 07:17

    žallim metve ali još više žive. Tuga i velika nesreća pritiska ovaj narod.

  • stojan protic

    5. mart 2015 | 08:02

    Tuga .....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA