Vozač kombija u kome je povređeno 40 osoba pobegao, a onda doživeo infarkt!

 
  • 5

Muškarac s Kosova i Metohije, za koga se sumnja da je vozio kombi, zbrinut je u leskovačkoj bolnici nakon što je doživeo srčani udar

Četrdeset dvoje migranata iz inostranstva povređeno je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na autoputu u blizini Leskovca. Četvoro najteže povređenih prevezeno je u Beograd. Vozač je pobegao s mesta nesreće, nakon čega je doživeo infarkt.

Kombi sa 54 migranta iz Nigerije, Bangladeša i Sirije sleteo je s puta kod leskovačkog sela Donje Krajince oko 4.30 sati.

Kako N1 saznaje, muškarac s Kosova i Metohije, za koga se sumnja da je vozio kombi, zbrinut je u leskovačkoj bolnici nakon što je doživeo infarkt.

Direktor leskovačke Opšte bolnice Nebojša Dimitrijević izjavio je da su zbog težine povreda četiri osobe transportovane za Niš i isto tako njih četvoro za Beograd.

"Četiri najteže povređena, sa povredama kičme i glave, su hitno poslata za Beograd, četiri u niški Klinički centar, a ostali su zbrinuti u leskovačkoj bolnici. Njih četvoro je na hirurgiji, dvojica su na ortopediji, a ostali su na odeljenju ORL i neurohirurgiji", rekao je Dimitrijević.

OVO LEKARI NIKAD NISU VIDELI: Jeziv prelom kičme teško povređenog u nesreći kod Leskovca! (VIDEO)

Direktor niškog Kliničkog centra Zoran Radovanović rekao je da su dvojica povređenih migranata u životnoj opasnosti i da su zbrinuti na odeljenju Neurohirurgije. Radovanović je na konferenciji za novinare u Nišu kazao da su ti pacijenti priključeni na uređaje za disanje.

Printskrin: Tanjug Printskrin: Tanjug

Teško su povređena još dva stranca i zbrinuta na Ortopediji, ali je njihovo stanje stabilno, te će uskoro će biti operisani.

KAKO SU OVDE OSTALI ŽIVI? Dramatičan snimak kombija u kome se prevrnulo 40 azilanata! (VIDEO)

Direktor Kliničkog centra je dodao da su svi ti pacijenti u početku u posebnim boksovima jer su strani državljani, ilegalni migranti, te lekari najpre treba da utvrde da li su od nečega bolesni.

(Telegraf.rs / Izvor: N1)

Video: Privremene insitucije u Prištini ulicu u Banjskoj nazvale po poginulom albanskom policajcu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • niko bitan

    24. februar 2015 | 14:35

    Kakav je to kombi sa 55 ljudi a u bus staje 50

  • Bg

    24. februar 2015 | 14:56

    U kakvom je stanu vozilo posle.nesrece dobro su oni i zivi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA