Da li je osoba koja je masakrirala oca Zvezdinog košarkaša kopirala seriju Dekster? (VIDEO)

 
  • 16

Sličnost između fiktivnog američkog forenzičara Dekstera Morgana iz serije "Dekster" i ubice koji je mučki lišio života srpskog biznismena Draga Mašulovića u Mirijevu malo je reći - zapanjujuća je!

Monstruozno ubistvo biznismena Draga Mašulovića u Mirijevu, kome je najpre brutalno smrskana lobanja, a onda hirurškom preciznošću odsečene ruke i noge, šokiralo je Srbiju, brišući tananu granicu između realnosti i morbidne fikcije.

Zločin za koji je osumnjičen 35-godišnji Obren Zirojević naterao je sve da stave prst na čelo i zapitaju se da li je došlo "zadnje vreme", ali i da li je moguće da se ubistva poput onih koje smo do tada imali prilike da vidimo isključivo u jednoj od najkontroverznijih i najmorbidnijih američkih serija na malim ekranima "Dekster", dešavaju i u našem komšiluku.

Takvi zločini su bili rezervisani "za negde tamo" ili ako ništa drugo - za one s "posebnim ukusom", kojima se sviđaju krvavi dramski obrti Džefa Linsdeja.

UBICA IZ MIRIJEVA LEČEN NA PSIHIJATRIJI: Sekao telo biznismena sa hirurškom preciznošću!

A sličnost između fiktivnog forenzičara Dekstera Morgana i ubice koji je mučki lišio života Mašulovića, oca Zvezdinog košarkaša Vladimira Mašulovića, malo je reći - zapanjujuća je!

Pored frapantnog podatka da je hirurškom preciznošću odsekao žrtvi udove (onako kako to radi američki serijski ubica), onaj koji je presudio Mašuloviću imao je psihičkih problema.

MOJ SIN NIJE MONSTRUM: Otac brani optuženog koji je masakrirao srpskog biznismena!

Foto: MNPress, Profimedia Foto: MNPress, Profimedia

Naime, prema navodima medija, Zirojević je lečen u psihijatrijskim ustanovama i klinici "Laza Lazarević". I to nije sve.. Paralela između fiktivnog ubice i osumnjičenog za ubistvo bi svakako mogla da se povuče i u više nego izvesnom - balansiranju obojice između svakodnevnog života i tajnog identiteta.

Istragom je utvrđeno da je egzekutor Mašulovića iskasapio u svom stanu. Prvo mu je šipkom smrksao lobanju, a zatim mu je električnom brusilicom sa zastrašujućom preciznošću odsekao obe ruke do ramena i noge iznad kolena.

Da sve bude još bizarnije, ubica nije ceo leš "spakovao" u kese. Isečene udove je bacio pored trupa, a natkolenice nisu pronađene u garaži u kojoj je izvršen stravičan zločin.

I dok prema navodima medija Obrenov otac negira da je njegov sin ubio Mašulovića, poreklo Deksterovog poremećaja i želje za ubijanjem je opšte poznata stvar.

Zbog tragedije koju je doživeo u detinjstvu, on oseća strast i potrebu za ubijanjem, koju je njegov otac koji ga je usvojio, policajac Hari Morgan, kanalisao na ubijanje ljudi koji to "zaslužuju".

Poslednju epizodu 4. sezone "Dekstera" pratilo je 2,6 miliona gledalaca...

(K. V.)

Video: 80 godina od oslobođenja Beograda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M.K

    12. februar 2015 | 21:01

    Jao Boze..Ta serija je super,sve sezone sam gledala i nisam krenula okolo da ubijam.Dexter je ubijao lose ljude,ubice,silovatelje...

  • Cosimo

    12. februar 2015 | 20:38

    Obzirom da je uhvacen za 10 dana , ocigledno da nije.

  • Јелена у земљи чуда

    12. februar 2015 | 20:42

    Сад је то много битно...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA