DEDA DEVOJČICE (11) KOJA SE OBESILA: Možda je htela da nas zaplaši, proklet sam što nisam na njenom mestu!

 
  • 13

Jovica Giginjerović (79) deda devojčice N. G. koja je pronađena obešena u porodičnoj kući, kaže da je nekoliko trenutaka pre nesrećnog događaja sve bilo u redu, da su se smejali i igrali karte i da ništa nije nagoveštavalo tragediju

U kući maloletne N. G. (11) iz Zlota kod Bora, čija je tragična smrt potresla Srbiju - šok i tuga. Obešeno telo devojčice pronađeno je u utorak, a njen deda Jovica Giginjerović (79) kaže da je dom sada opusteo, i da umesto svadbe idu crni dani.

- Sedeli smo u dnevnoj sobi i igrali karte. Mala je bila vesela, šalila se s nama. Bili smo baba, njena majka Sanela i ja. Moja unuka je u jednom trenutku ušla u susednu sobu, veselo poskakujuću - priča deda Jovica.

STRAVIČNA SMRT DEVOJČICE (11): Rekla majci da ide da lakira nokte, pa se obesila!

Kada je, po majčinoj proceni, suviše dugo ostala u sobi u kojoj nema grejanja, rešila je da ode po nju.

- Otvorila je vrata i vrisnula. Potrčali smo za njom i ugledali jezivu sliku... Proklet ja što nisam na njenom mestu - kaže Nevenin deda Jovica.

Foto-Ilustracija: Tanjug/Jaroslav Pap Foto-Ilustracija: Tanjug/Jaroslav Pap

JEZIVO: Novi detalji samoubistva devojčice (11), koja je rekla majci da ide da lakira nokte, a onda se obesila!

Nevena je, kako kažu za medije njeni ukućani, visila pored kreveta sa omčom oko vrata. Majka je plačući skinula omču i položila je na krevet i pokušala u očaju da je dozove, ali devojčica nije puštala glas. Veoma brzo je stigla i Hitna pomoć, ali devojčici nije bilo spasa.

Policija je istragom utvrdila da Nevena nije ubijena, jer na njoj nije bilo tragova nasilja, a devojčica nije bila depresivna, tako da je reč o klasičnom samoubistvu, ali je motiv nepoznat.

- Ono što je najtužnije je što joj je falilo svega deset centimetara da dohvati pod, a uže za koje se obesila je služilo za vezivanje džakova i na sebi je imalo omču. Postoji mogućnost da je to sve bila nekakva njena igra, jer su omče bile zakačene za plafon. Možda je samo htela da sve zaplaši, ali završila je na najtragičniji mogući način - rekao je deda.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mica

    5. februar 2015 | 04:43

    Ljudi bre, meni jedno nije jasno, imam 32 godine i da mi neko da kanap il sto god ja ne bi znala samu sebe da obesim! Kako je to znala devojcica od 11 godina?

  • Grunf

    5. februar 2015 | 06:55

    Zalosno, ali mi nije jasno sta rade kanapi u sobi koji vise s plafona i jos imaju omcu na sebi?! Uzas, kako decija igra ili radonalost mogu da zavrse kao nesrecan slucaj!

  • Mala Mo

    5. februar 2015 | 07:25

    Moje drugarice sin se objesio, takodjer 11 godina.Zaista strasno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA