UMRO FIDEL KASTRO: Tviter sahranio kubanskog revolucionara!

 
  • 19

Za sada niko od kubanskih vlasti nije zvanično potvrdio informaciju da je Kastro preminuo. Ipak, mediji u Venecueli izveštavaju da je kubanska vlada za danas zakazala konferenciju za novinare sa domaćim i stranim medijima medijima, pe se pretpostavlja da će informacija o smrti bivšeg predsednika biti potvrđena na najavljenoj konferenciji u Havani

Korisnici društvene mreže Tviter u Južnoj Americi raširili su glasine da je bivši kubanski lider Fidel Kastro (88) umro. Uprkos tome još uvek nije bilo zvaničnih potvrda o smrti bivšeg kubanskog lidera.

Za sada niko od kubanskih vlasti nije zvanično potvrdio informaciju da je Kastro preminuo, dok u isto vreme venecuelanski mediji izveštavaju da je kubanska vlada za danas zakazala konferenciju za novinare s nacionalnim i međunarodnim medijima, te se pretpostavlja da će informacija o smrti bivšeg predsednika biti potvrđena na najavljenoj konferenciji u Havani.

Prošlog vikenda u Nairobiju umro je Fidel Kastro Odinga, sin glavnog lidera opozicije u Keniji, tako da se postoji mogućnost da je tviteraše zbunila informacija koju su preneli mediji o smrti imenjaka njihovog bivšeg lidera.

Do sada je više puta objavljivana vest o njegovoj smrti, ali se svaki put pokazalo da su te informacije netačne. Njih je bilo gotovo nemoguće proveriti, jer je u poslednjih deset godina njegovo zdravstveno stanje "državna tajna".

(Telegraf.rs)

Video: Ono kada se sve oko tebe ruši, a tebi je laganica:U radnji izbio požar, on ostao "ladan kao špricer"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tutor

    9. januar 2015 | 20:53

    Daj Bože da je živ i zdrav.

  • ap0calypto

    9. januar 2015 | 22:57

    Posle Gadafija, odlazi jos jedan velikan. Ako je ovo istina, voleo bih da nije.

  • Pero

    9. januar 2015 | 21:56

    Ako je živio a jest imao je zaista odlazi neporažen ne ponižen nikada nije kleknuo pred zlotvore i zato neka mu je laka kubanska zemlja. Volio je srbski narod i osjećao naše patnje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA