Da li je ovo najluđi rođendan u Srbiji ikad? (FOTO) (VIDEO)

 
  • 46

Proslava punoletstva treba da bude velika i da ostane u dugom sećanju. Međutim, jedna srpska porodica pokazala je kako slavljenje punoletstva izgleda kad se preteruje

Svaki mladić za 18. rođendan želi da dobije tortu (po mogućstvu sa motivima zastave Srbije) i naravno - ples u krilu. Izvesnom Zoranu Brkiću želje su ispunjene!

Slavljenik odbija da duva u svećice dok cela sala ne zapeva "Danas nam je divan dan". Tata je i tu legenda i na oko 2.20 minutu pita sina: "Kako ide ono - hepi besti tu ju? Hepi bestiii u uuuu!"

I kad su svi mislili da je gotovo sa desertom, na scenu stupa striptizeta. Zoki zauzima centralno mesto na bini i počinje zabava!

Sve ide kao po loju, Zoki pokazuje da zna pokrete i da je zaista krajnje vreme da postane punoletan i da odgovara za svoje postupke, piše srbijadanas.com.

Problem im pravi samo plastična flaša od koka-kole napunjena vodom - zamalo da se gospođa (ili gospođica) striptizeta udavi. Pogledajte taj ultra, mega, giga zanimljivi detalj na 15.10 minutu snimka.

Kakva konekcija, kakva strast! Pokazala mu je čak i dojke i dala da ih dodirnu. Pitamo se samo da li je Zoki nabavio broj od plesačice...

Uživajte, prava je šteta ako niste prisustvovali ovom spektaklu.

Dobar je video, ali je uživo ipak - uživo! Jer, nedostaje nam snimak ka publici - da vidimo kako gosti i rođaci reaguju.

(Telegraf.rs)

Video: Naoružanog čoveka koji im je pretio izvlačio iz plamena da ga spasi: Nikola iz Čačka je pravi heroj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svasta

    8. oktobar 2014 | 14:34

    Ne zna se koje gori striptizeta ili roditelji, bezveze bas dovesti striptizetu na 18 rodjendanu a pri tome jos cela familija i maloletna deca tu bas grozno jaoj POGLEDAJ DOM SVOJ ANDJELE VIDECES PRIZORE STRAVICNE VIDECES NESRECNE I BOLESNE

  • Made in Great Britain

    8. oktobar 2014 | 14:43

    Wow...sad si mega car. Dirao zenske sise. Ljakse.

  • Neko iz mase

    8. oktobar 2014 | 14:30

    I on sad misli da je u fazonu..ne kontam..?? za mene bi ovo bio blam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA