TIJANIN UBICA: Imao sam seks i sa dečacima i sa devojčicama, ali i sa udatim ženama?!

 

Dragan Đurić je sasvim ubeđen da će od države naplatiti odštetu zbog kršenja ljudskih prava, a tim novcem navodno planira da "sredi lice" jer celog života ima komplekse zbog svoje rošave i bubuljičave kože

Monstrum Dragan Đurić (34), koji je krajem jula zverski ubio Tijanu Jurić (15), psihijatrima koji u zatvorskoj bolnici Centralnog zatvora u Beogradu veštače njegovo psihičko stanje danima navodno priča najbizarnije stvari, otkriva "Informer".

Đurić i dalje ne pokazuje ni trunku kajanja, hladnokrvno do najsitnijih detalja opisuje kako se iživljavao nad nedužnom devojčicom, a sasvim je ubeđen da će od države naplatiti odštetu zbog "kršenja ljudskih prava". Doktorima je u više navrata ispričao da će tim parama platiti da mu "srede lice" jer celog života ima komplekse zbog svoje rošave i bubuljičave kože, navode izvori ovog lista.

Kako saznaju, Đurić je psihijatrima ispričao da je ranije imao seks sa dečacima i devojčicama i da je bio u nekoliko veza sa udatim ženama.

- On odbija da kaže bilo šta o tome. Ali je više puta ponovio da voli da ima seks sa dečacima i devojčicama i da je i ranije to radio. Onda se, bez pitanja, hvalio navodnim vezama sa udatim ženama - prenosi jedan od medicinskih radnika angažovanih na ovom slučaju.

Ipak, procena doktora je da je Đurić ozbiljan psihopata i sociopata, ali da nije lud. Oni smatraju da je sposoban za suđenje i da neće izbeći kaznu, tvrdi izvor ovog lista.

Đurića u Specijalnoj zatvorskoj bolnici, kao ni u zatvoru u Subotici, niko nije posetio.

(Telegraf.rs)

Video: Pravilna ishrana je osnova zdravlja: U kojim količinama možete koristiti šećer, a da se ne ugojite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ćelavi mačak

    21. avgust 2014 | 00:46

    Ma koga ti da tuzis degeneriku glupi... Ubio si nevino dete kako te nije stid budalo poremecena

  • Dado-KO

    21. avgust 2014 | 00:42

    Za ocekivat. Zvijer se vadi na ludilo. Ovo cak nije ni za komentarisati. Nadam se da ce mu se neko pobrinut za estetiku. Proklet bio dan i datum kad si se izlego, zmijo. Ne bilo ga u kalendar. Ono ucinjet od jadnoga djeteta... Ne izlazi mi iz glave.

  • Dr velja

    21. avgust 2014 | 00:50

    Burazeru,kad te pitaju zbog cega si u zatvoru,trebace ti pare za rekonstukciju,ali druge strane tela hahah

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA