Muškarac izboden nožem u Leskovcu

 
  • 1

Meštanin Leskovca, D. C. (39) je večeras oko 21.30 izboden nožem u prisustvu svog maloletnog sina. Čovek je operativno zbrinut i u stabilnom stanju, potvrđuje Opšta bolnica u tom gradu

U Leskovcu je večeras nožem izboden meštanin D. C. (39), koji je operativno zbrinut i u stabilnom stanju, potvrđeno je agenciji Beta u Opštoj bolnici u tom gradu.

- Primljen je sa ubodom ispod levog rebarnog luka, odnosno stomaka, i trenutno je u operacionoj sali na odeljenju hirurgije. Njegovo stanje je stabilno - izjavio je načelnik Službe urgentnog centra Milan Stojković.

Napad se desio oko 21.30 ispred zgrade u kojoj stanuje D.C, a prema nezvaničnim informacijama, D.C. je napadnut u prisustvu svog maloletnog sina.

(Telegraf.rs / Beta)

Video: Advokat Marko Janković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • davids

    25. maj 2014 | 08:29

    Dokle vise ? Stviti lika sto ga je izboo na dozivotnu robiju, i problem resen. Posle cemo da vidimo hoce li jos neko pokusati. Ili ako je preterana dozivotna robija onda mu oseci jedan prst, ne moze drugacije to da se resi u nasoj zemlji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA