SEVALI NOŽEVI: Krvav sukob azilanata u Bogovođi!

 
  • 7

Do inicidenta je došlo nakon svađe posle čega je azilant iz Sirije Kaled Mousa (40) dva puta ubo nožem azilanta iz Nigerije Closa Imunijan Benua (34)

U Centru za azilante u Bogovađi došlo je do sukoba dvojice azilanata u kojima su sevali noževi. Azilant iz Sirije izbo je nožem azilanta iz Nigerije, a do incidenta je pred brojnim očevicima.

Povređeni azilant iz Nigerije Closa Imunijan Benu (34) je zbrinut u valjevskoj bolnici, dok je njegov napadač u bekstvu!

Očevici kažu da se sve dogodilo munjevitom brzinom i da niko od prisutnih, kao ni obezbeđenje Centra za azilante, nisu stigli da reaguju. Do inicidenta je došlo nakon svađe posle čega je azilant iz Sirije Kaled Mousa (40) dva puta ubo nožem azilanta iz Nigerije.

Obojica azilanata već neko vreme borave u Bogovađi, a policija pokušava da uđe u trag napadaču kome se gubi svaki trag. Protiv njega će biti podneta krivična prijava za pokušaj ubistva.

U valjevskoj bolnici kažu da je azilant iz Nigerije primljen sa ubodnim ranama u predelu stomaka i noge.

- On je hitno operisan, njegovo zdravstveno stanje je stabilno i za sada nije životno ugrožen- kažu lekari.

U Centru za azilante u Bogovađi kod Lajkovca boravi više od 170 azilanata iz afričkih i azijskih zemalja.

(S. S.)

Video: Advokat Marko Janković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Serbian!

    7. maj 2014 | 10:28

    Smanjujte trudnicama socijalno,a dajte azilantima... srbija banana drzava. 170 azilanata alo bre ko to hrani,proterajte ih!!!

  • Makarije

    7. maj 2014 | 10:28

    Zašto se azilanti uopšte puštaju da se mešaju sa našim građanima,...niko ne zna ko su, nemaju dokumenta, da li su zdravi,...naši ljudi u stahu od pljački, nasilja, ... Neka ih smeste negde blizu granice, da ih kontroliše policija, i da lakše idu dalje,...sami sebi pravimo probleme ovakvim postupcima,...

  • Paja Patak

    7. maj 2014 | 10:35

    Sta da se ocekuje od njih, samo problemi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA