ARKANOV SIN: Sloba Milošević nije ubio mog oca!

- Od pet najodgovornijih osoba za ubistvo mog oca, zasad mogu da kažem samo da je jedna u zatvoru, druga je bila u zatvoru, treća je van zemlje, četvrta se ubila, a peta je u penziji. Milošević nije umešan - tvrdi Vojin Ražnatović

  • 10

Vojin Ražnatović (30), sin Željka Ražnatovića Arkana (48), izjavio je za list "Alo" da Slobodan Milošević, bivši predsednik SRJ, nije naručio ubistvo njegovog oca, već ljudi bliski njemu. U razgovoru za ovaj list  Arkanov sin, koji živi u Americi, kaže da ima dokaze za to i da je spreman da ih ponudi našim istražnim organima.

- Od pet najodgovornijih osoba za ubistvo mog oca, zasad mogu da kažem samo da je jedna u zatvoru, druga je bila u zatvoru, treća je van zemlje, četvrta se ubila, a peta je u penziji. Slobodan Milošević nije umešan, nego osobe koje su bile bliske njemu, za šta posedujem dokaze. Znam da je Sloba bio u šoku kada su mu javili da je moj otac ubijen - kaže Vojin i dodaje da će u knjizi „Priče o mom ocu“, koji izlazi 17. aprila, na Arkanov rođendan, otkriti sva imena.

Arkanov sin ističe da će u svojoj knjizi pomenuti i osobe koje dosad nisu pominjane, a koje su među najodgovornijima za smrt njegovog oca.

- Prozvaću najodgovornije, ali to ne znači da pozivam na osvetu. Naprotiv. Osveta nije ono što želim. Želim istinu i pravdu. Nisam i nikad neću biti poput onih koji decu ostavljaju bez očeva. Jedan sam od desetina mališana kojima su očevi pobijeni na ulicama Beograda, a mnoga od tih ubistava su još nerazjašnjena. Zato još jednom apelujem na Aleksandra Vučića, kao budućeg premijera, i na ljude iz pravosuđa da što pre aktiviraju istrage i razjasne sva politička ubistva iz devedesetih. Ako im treba pomoć, rado ću im pomoći - naglašava Vojin.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sljaker

    9. april 2014 | 11:37

    Koliko je tvoj tata pobio očeva, da li si se zapitao?

  • Mare

    9. april 2014 | 11:13

    Ovaj mali je svuda u poslednje vreme i sve on zna iako je imao npr 10ak godina kad su caleta ubili i nije ziveo sa njim tada...

  • Zemun

    9. april 2014 | 13:20

    Večna slava tvom ocu! Sad ga nema, pa kerovi laju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA