≫ 

Sveštenik Novaku za Božić držao liturgiju ispred hotela: Aplaudirali i migranti sa prozora

Ne baš uobičajen način da se proslavi najradosniji hrišćanski praznik

  • 12
Novak Đoković, Melburn, Hotel Park, sveštenik, Božić, navijači Foto: CON CHRONIS / AFP / Profimedia

Najbolji teniser na planeti, Novak Đoković kao što je već dobro poznato, zatočen je u australijskom hotelu strave i užasa za migrante već duže od 48 časova bez svojih ličnih stvari, samo sa mobilnim telefonom. Vlasti će ga tu držati do donošenja odluke o deportaciji ili puštanju na slobodu u ponedeljak.

On je tako proveo Božić po pravoslavnom kalendaru u hotelu bez igde ikoga svog, pošto su australijske vlasti još jednom donele skandaloznu odluku da ne dopuste čak ni popu da uđe unutra, pravdajući se korona-merama.

Kada već nije uspeo da uđe unutra, sveštenik Srpske pravoslavne crkve je održao liturgiju ispred hotela u kojem su smestili Novaka Đokovića, a pred okupljenim navijačima i migrantima. Naši državljani su ga pozdravili i slušali sa razvijenim zastavama.

Isto tako, podršku i aplauz je naš sveštenik koji služi u eparhiji australijsko-novozelandskoj, dobio i od migranata koji su smešteni u hotelu, a koji su scene posmatrali sa prozora.

Ne baš karakterističan način da se proslavi Božić, ali jasno je da će i ovo Novaka učiniti jačim i pomoći mu da u budućnosti "prevali" i mnogo veće i ozbiljnije prepreke.

Video: Srđan Đoković: Novak je naše sunce i proviđenje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 👏👏👏

    7. januar 2022 | 15:08

    Pa bravo!!!Veliki je Bog,a i nas Nole!!!

  • Дарко

    7. januar 2022 | 15:49

    Нико није јачи од Србина, један је Ноле. Браво!

  • Brka

    7. januar 2022 | 15:45

    Nole, Brate, Srbine cela Srbija je uz tebe, sačekaj ponedeljak i dostojanstveno napusti tu smrdljivu zemlju, ne pristaj na dalja poniženja, imaš Hvala Bogu, i novca i slave i najviše pehara , ne pristaj da igraš na turniru jer će u slučaju da NE DAJ BOŽE, izgubiš pre finala, ti smradovi likovati i nadalje, Reci im samo u Australiju takvu kakva je, više nikad, tako bi Svaki Ponosni Srbin uradio, Moralna pobeda će biti i ostati Samo Tvoja i pobeda cele Srbije, Živeo Nole, Mir Božji Hristos se Rodi...!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA