≫ 

Milica Mandić je velika šampionka i jedna od najlepših srpskih sportistkinja: Ove fotke to dokazuju!

Godinama unazad Milica pleni lepotom, a istovremeno nas oduševljava svojim rezultatima

  • 2
Milica Mandić Foto: Marko Jovanović

Još pre Olimpijskih igara je najavila da će to biti njen kraj, a da u zasluženu penziju ode spektakularno Milica Mandić se i te kako potrudila u Tokiju - uzela je srebro i od 14.30 minuta će se boriti za zlatnu medalju!

I to u teškoj kategoriji, gde su joj rivalke bile dosta fizički veće i teže, ali je Milica potvrdila da je velika šampionka i donela je Srbiji treću medalju.

Pre 11 godina u Londonu je oduševila naciju tako što je uzela zlato, dok je i pred odlazak u Tokio najavila visoke domete.

- Očekivanja su uvek visoka. Mislim da ne bih bila ovde i ne bih se bavila sportom da ne želim više od sebe i da radim na sebi. Tu sam da sebi pružim jaku podršku i poželim najbolji rezultat. Svesna sam kakva mi je konkurencija, dosta razmišljam o tome, ali isto tako razmišljam o tome kako sam se pripremala, da sam u dobroj formi, da konstantno radim na sebi i volim to što radim. Mislim da mi je to najveći pokretač - rekla je Milica pre nekoliko dana za RTS.

Osim što je velika šampionka, Milica je godinama unazad jedna od najlepših sportistkinja. U vezi je sa dugogodišnjim dečkom Markom Đuričićem, a ne bi bilo iznenađenje da u skorije vreme uplovi i u bračne vode.

- Ne volim mnogo da pričam o tome, ali nas dvoje smo već dugo zajedno, vereni smo i to bi bio neki logičan sled okolnosti i svega što se dešava. Iskreno, može se reći da jedva čekam taj drugi deo života posle sporta - rekla je Milica pred početak OI za "Sportfem", pa otkrila i kako provodi vreme van treninga:

- Subotom ujutru imamo trčanje i posle toga nam je popodne i nedelja slobodna. Tad samo želim da se opustim, da odem na masažu, da odmorim celo telo, napravim hladnu kupku i uživam u tom danu. Odgledam neku seriju, pojedem nešto što ne treba. Sutradan odem na kafu, prošetam gradom, uživam u lepom vremenu, vidim se sa prijateljima i apsolutno se prepustim uživanju i punjenu baterija.

- Kad god mogu gledam da “pobegnem” van grada ili da otputujem dalje. Jednostvano, to su male stvari koje me apsolutno čine srećnom. Jednom nedeljom volim da pojedem zabranjenu hranu, a tu pre svega mislim na margaritu. Obožavam picu, to mi je omiljeni “džank fud."

Video: Njena druga, naša treća: Milica carica, vratila u finale posle 9 godina!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA