Posle Đukića, Grobari terali i upravu Partizana: Navijači crno-belih su imali i poruku na Jugu (VIDEO)

Navijači su vidno nezadovoljni početkom sezone

  • 3

Besni su navijači Partizana bili na poluvremenu meča svog tima protiv litvanskog Trakaija, u okviru 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Nakon što su na samom početku utakmice ''častili'' trenera Miroslava Đukića povicima ''Đukiću, odlazi'', na odmoru se na tapetu našla i uprava kluba.

Grmelo je i sa istoka i sa juga gde je potom razvijen i transparent ''Nemamo šta da zamertimo tvom odlasku''. Naravno, i ta poruka je bila na račun Đukića i njegovu uzrečicu da ''nema šta da zameri igračima''.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dejan

    27. jul 2018 | 07:52

    Najgora ekipa u zadnjih 20 godina BRUKA

  • GrobarLjig

    27. jul 2018 | 11:02

    Koliko god to delovalo,smešno,i u ovom trenutku strašno,al Djukic je odličan trener i to će vreme tek pokazati.On čovek pokušava da donese nešto novo,al očigledno je ovde da su igrači problem. Verujem u Djukica,je l se vidi ideja sa kojom on ima velike šanse da na kraju izbori grupnu fazu LE(možda i nešto više),a dupla kruna se podrazumeva.Samo napred Djuka,pokazaćes vrlo brzo da si jedan od najboljih trenera u državi. A ovi "navijači Partizana" sto te pljuju,i bore za svoje neke licne interese mogu samo da ti zavide.PFC

  • Kengur

    27. jul 2018 | 05:34

    Bolje da odu svi ti verni navijaci koji stalno skandiraju protiv uprave i trenera i unose nemir i pritisak bez razloga. Ili mozda je bolje da u Beogradu pocnu da edukuju ljude kako se menja uprava ili trener. Oni stvarno misle da ce uspeti u tome ako se deru sto jace ili ostavljaju komentare po portalima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA