Grad pun Turaka i navijača CSKA, Delije se oglasile: Ne sme da se desi nijedan incident, šampionsko slavlje mora proći bez mrlje!

 
 ≫ 
  • 35

Delije su apelovale na sve navijače da ne prave incidente

Subotnje veče će biti ludo u Beogradu  - navijači Crvene zvezde će slaviti šampionsku titulu, a grad će ionako biti put turista i navijača koji su došli iz inostranstva na košarkaški fajnal for Evrolige.

Najviše ima Litvanaca i Turaka, fanova Žalgirisa i Fenerbahčea, koji su već u petak napravili pravu navijačku groznicu u gradu.

Navijači Fenerbahčea su u petak bodrili svoj tim, u nedelju se igra evroligaško finale sa Realom Foto: Tanjug/AP

Ipak, ne radi se o ultrasima i navijačkim grupama koje bi mogle da budu opasne, sve je do sada prošlo u savršenom redu, a tim povodom su se oglasile i Delije, koje su se obratile svim navijačima koji planiraju dolazak na stadion Rajko Mitić, gde meč sa Voždovcem počinje u 20 časova, ali šampionski program kreće oko 19.15.

- Jako bitna stvar je da kada krenemo, imamo na umu da je Beograd naš grad i ne sme da se desi ni jedan incident koji će da baci mrlju na ovakav Zvezdaški dan! Takođe želimo da kažemo svima da će taj dan biti mnogo turista po gradu koji su došli da gledaju košarku u Areni.

- Niko od tih klubova nema navijače niti nas oni interesuju dok mi slavimo našu titulu. Zato želimo da skrenemo pažnju ljudima da u šetnji kroz grad ne obraćaju pažnju na njih, ako ih uopšte bude bilo, jer nas oni ne interesuju! Želimo da se ovaj dan pamti po našoj proslavi i ni po čemu drugom! Da pokažemo koji je događaj najbitniji ovih dana za Srbiju i Beograd – stoji u saopštenju Delija.

VIDEO - Navijači CSKA skandiraju "Srbi i Rusi" braća zauvek u Štark Areni

VIDEO - Sve se ori, navijači Žalgirisa u Knez Mihailovoj

(Telegraf.rs)

Video: Milošević zadovoljan posle pobede: "Mislio sam da će biti teže..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Only you

    19. maj 2018 | 15:21

    A sta slave turski konjanici...namestenu obradovictitulu?!?!

  • ivan

    19. maj 2018 | 12:04

    delije, ``nekada`` cigani, jos jednom dokazuju da su produzena ruka ove vlasti. cigani + policija ---koalicija

  • Dane

    19. maj 2018 | 12:58

    Odakle im samo IDEA da se dozvoli da danas divljaju kada smo kosarkaski centar Evrope!? Bruka drzave.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA