Englezi upozoravaju navijače pred Mundijal: Čuvajte se Rusa i medveda!

Dodatne mere bezbednosti za sve navijače

  • 0

Navijači Engleske na predstojećem Svetskom prvenstvu u Rusiji neće smeti da kampuju zbog opasnosti od medveda.

>>>Ultrasi Zenita poslali novogodišnje pismo Ratku Mladiću u Hag: Na kraj su stavili čuveni citat nepobedivog ruskog vojskovođe (FOTO)

Za samo nekoliko meseci hiljade navijača Gordog Albiona biće u Rusiji kako bi pratili svoju reprezentaciju na predstojećem Svetskom prvenstvu.

Međutim, na ustaljenu naviku spavanja u šatorima, kako bi se uštedela koja funata, će morati da zaborave zbog opasnosti od 70,000 divljih zveri, javljaju mediji na ostrvu.

Foto-ilustracija: pixabay.com
Foto: Tanjug/AP

Tako će medvedi predstavljati glavni bezbednosni problem po organizatora, uz uobičajene tuče navijača rivalskih reprezentacija.

Saopštenje su dale i turističke organizacije u Rusiji i u njima se kaže da svi obvrate pažnju ukoliko odlaze dalje od naseljenih oblasti kako se ne bi našli oči u oči sa medvedom.

Sve u svemu, prvenstvo se bliži, fudbaleri će morati da pređu trnovit put do zvezda, a navijači....oni će morati da budu dovoljno glasni i umesto šatora ipak bukiraju neki hotel, na vreme.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA