≫ 

Stojković o pobedi i neubedljivoj igri Partizana: Šta god da kažem, biće "trebalo je ove da pobedimo 10:0"...

Golman Partizana zna da neće biti mnogo onih koji će igru crno-belih protiv Trakaija oceniti kao zadovoljavajuću

  • 4

Vladimir Stojković bio je gotovo besposlen na golu Partizana protiv litvanskog Trakaija, čiji igrači jedva da su prelazili centar u većem delu utakmice.

>>> Partizan jedva pobedio sa igračem više, Grobari terali Đukića i upravu kluba (VIDEO)

Međutim, problem je bio na drugoj strani, fudbaleri crno-belih znali su da oteraju protivnika daleko od svog gola, ali im nikako nije polazilo od noge da se snađu u samoj završnici napred, kad je trebalo probiti bunker gostiju.

I to je tanjilo nerve navijačima.

Stojković se u nekim trenucima toliko dosađivao na golu da je rutinski mogao da stavi hoklicu u svojoj šesnaesterac, sedne, i tako posmatra kako se njegovi saigrači muče da "slome" rivala.

- Videli ste, teška utakmica, uvek smo obazrivi kući... Sad, šta god da kažem, očekujem da će biti komantara, onakvih ili onakvih - svetsan je Stojković da Partizan nije odigrao po ukusu navijača.

Ali vidi ono najbolje u svemu.

- Prvenstveno je bitno da nismo primili gol kako god da je ime protivnika. Da smo mogli da dobijemo ubedljivije, pogotovo posle njihovog isključenja, mogli smo, ali promašili smo par šansi. Ali, kažem opet, prevashodno je važno da smo ostvarili cilj, pobedili smo bez primljenog gola i mislim da tamo treba da postignemo gol i završimo priču.

>>> Đukić iz tunela imao poruku za Grobare: Ovo nisu neki indijanci, napravili ste nam negativni ambijent!

Glavni utisak je da protiv ekipa kao što je Trakai Partizan jednostavno mora bolje.

- Kažem vam, šta god da kažem biće "trebalo je da dobijemo 10:0", da sad nešto objašnjavam po stoti put da fudbal igraju svi... Psiholiški je teško, drugi nam je protivnik tek od starta sezone, ima još do Lige Evrope, ovo kolo i još dva. Dugačak je taj put i nekako psihologija radi svoje...

Postavlja se i pitanje da li kod igrača postoji grč usled povika sa tribina uperenih protiv Đukića i Uprave, da li ih to sputava da se bolje pokažu.

- Nije to u pitanju, koliko postoji ta mala doza straha kad igramo u Evropi, jer nema popravnog, gde igrači prevashodno razmišljaju o tome, kad igrate na ispadanje. Ne igramo našu ligu... Ali slažem se da treba da pobedimo svakog protivnika kući, što ubedljivije, ali, kažem, zadesi se da negde nekad bude tvrdo, ali nadam se da kad budemo očekivali da bude tvrdo, da će biti mnogo teže.

VIDEO: Pogledajte i šta su Danilo Pantić i svetozar Marković rekli o meču sa Trakaijem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusan

    27. jul 2018 | 02:46

    Stvarno mi nije jasno kako uprava ne vidi da Partizan nema nikakvu igru od kada je djukic trener. Sta se desilo sa Viktorijom Plzenj, jesu li se i oni branili pa nije mogao da se prikaze taj igracki kvalitet. Covek je nula od trenera, nikakav uspeh nije imao ni sa jednom ekipom koju je vodio. Garantujem da je iole neko normalan trener, partizan bi igrao mnogo bolje

  • Igor Grobar

    27. jul 2018 | 00:19

    Dukic treba da ode iz Partizana. A igraci su se borili koliko su mogli . Bitno je da su crno beli vecers pobedili. NAPRED PARTIZAN

  • milan

    27. jul 2018 | 13:36

    dobar si mustafa,samo tako nastavi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA