TRANSFERI: Srbin i Hrvat uzdrmali tržište, Jokanović doveo napadača sa kojim će napasti Premijer ligu!

Efikasan dan za klubove kada su u pitanju završeni poslovi

  • 4

Mnogi su ponedeljak iskoristili da već na početku nedelje završe posao.

To važi za Mančester junajted, Milan, Inter i Fulam, ali ima i razočaranih.

Barselona gleda kako da anulira odlazak Nejmara u PSŽ, ali to neće učiniti kucajući na vrata Liverpula.

TRANSFERI KOJI SU OBELEŽILI 29. DAN PRELAZNOG ROKA:

- Nemanja Matić je konačno prešao u Mančester junajted, zadužio broj 31, potpisao trogodišnji ugovor, a detalje možete pogledati OVDE.

- Voždovac je doveo Nebojšu Gavrića, poznatog kao igrača koji je dao gol čuveni Partizanu kao igrač Mladosti iz Lučana.

Foto: Guliver/Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

- Milan je među najaktivnijim klubovima u prelaznom roku, ovaj put je došao Nikola Kalinić iz Fjorentine, koja je dugo vodila pregovore kako bi izboksovala bolju sumu novca.

- Fjorentina je potvrdila da je Inter aktivirao klauzulu za Matijasa Vesina. Vrednost prelaska Urugvajca u Inter je 24 miliona evra, a on će dobiti 2.5 miliona evra godišnje.

- Slaviša Jokanović ne staje, ima velike ambicije i zato je doveo Abubakara Kamaru iz Amijena u Fulam na četiri godine. Obeštećenje nije otkriveno, navodi se suma od šest miliona evra. Od njega se očekuju brzina i efektna završnica, prošle godine je Kamara sa 11 golova iz 29 mečeva odveo Amijen u prvu ligu Francuske.

- Zenit je doveo 21-godišnjeg Mamanu iz Liona, Rusi su izdvojili 16 miliona evra, i to u prelaznom roku u kom su za sada potrošili 60 miliona. Cilj je titula sa Robertom Manćinijem.

Foto: AP/Tanjug

TRAČEVI I NAJAVE TRANSFERA KOJI SU OBELEŽILI 29. DAN PRELAZNOG ROKA:

- Veliku buru podigle su izjave Ivana Gvozdenovića o potencijlnom preuzimanju ekipe sa Kosova i Metohije, na šta je on reagovao demantijem.

- Mnogi su podgrejali interesovanje za Aleksa Sandra, ali sve nade ugasio je trener Juventusa Masimilijano Alegri, poručivši da će ostati u klubu.

- Siniša Mihajlović je počeo da opipava puls Milana za Mbajea Nijanga, koji je najbolje igrao kada je Miha bio trener. Sada je viđen kao dobra akvizicija za Torino.

- Na stolu Lacija je zvanična ponuda Napolija od 22 miliona evra za Keitu Baldea, ali je problem za sada finansijski zahtev igrača. Juventus je zbog toga favorit za njegov potpis.

- Praška Sparta i dalje želi da se pojačava iako je na pragu ispadanja iz Evrope. Želja je Emanuele Đakerini, kome Česi nude 1.500.000 evra po sezoni, dok bi Napoli dobio milion evra.

Foto: Telegraf

- Saša Zdjelar je na pragu odlaska iz Olimpijakosa, gde se nije proslavio. Osvajač Mundijalita bi mogao u Fjorentinu, koja se pokazala kao idealna destinacija za Srbe.

- Rijad Marez se čeka u Rimu! U četvrtak bi trebalo da dođe na lekarske preglede kako bi potpisao za Romu, Lester će dobiti 38 miliona evra.

- Filipe Kutinjo ostaje na Enfildu, Liverpul je odbio Barseloninih  100 miliona evra. To je potvrđeno iz više izvora, a čak je i Jirgen Klop potvrdio da najbolji igrač nije na prodaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA