Tri policajca htela da pretresu ženu, a ona se onesvestila, naišao je njen muž bivši MMA borac i pobacao ih po podu! (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 6

Sve se desilo za nekoliko sekundi, a razlog za tuču je što su policajci pokušali da mu pretresu ženu i to bez prisustva ženskog policajca

Neimenovani Britanac, za kojeg kažu da je bivši MMA borac prebio je tri nemačka policajca na aerodromu u Frankfurtu.

Prema saopšenju frankfurtske policije, do incidenta je došlo nakon što je supruga spomenutog Britanca, koja nosi hidžab, imala sigurnosnu zabranu za putovanje.

Međutim, kao što se vidi na video snimku, u početku se raspravljaju Britanac i policija, a onda u jednom trenutku njegova žena pada između njih (ne vidi se dobro da li je policajac oborio ženu).

Kada je video da mu je supruga oborena na pod, Britanac je počeo da razbacuje nemačke policajce. Na kraju ove borbe Britancu se iz neutvrđenih razloga ruši na pod dok mu dvije žene u hidžabima pomažu. Na snimku se vidi da cijelom događaju prisustvuje i mala djevojčica.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Video: Delije poslale jasnu poruku igračima pred večiti derbi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ДУШАН КРАИШНИК Б.ЛУКА

    19. avgust 2017 | 14:31

    Јесте у праву си Ал не би му био у КОЖИ после овог!!!!!!

  • Kleopstra

    19. avgust 2017 | 14:07

    Bravo za supruga ! Tako se brani svoja zena !

  • TNT

    19. avgust 2017 | 15:15

    Ako neces za zenu i decu za koga cuvas glavu? Da ocelavi ili osedi jel to bitno? Totalna podrska liku, skroz je u pravu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA