SRBI IZ REPUBLIKE SRPSKE ODGOVORILI DRAGIĆU: Ovde nisi više dobrodošao, kako ti se oseća očeva familija? (VIDEO)

Kapiten Slovenije Goran Dragić ne zaboravlja korene, ali je njegova dominacija protiv Srbije izazvala veliki revolt u Republici Srpskoj

  • 79

Goran Dragić je u finalu Eurobasketa odigrao NBA partiju protiv Orlova, doneo je sa 35 poena zlato svojoj selekciji, posle čega je dao i zanimljivu izjavu.

On je rekao da bi rado odneo zlato u Republiku Srpsku, pošto je poznato da mu je očevo poreklo iz manjeg sela Majdan kod Šekovića.

Ipak, glave mnogih navijača su još vruće, pa su mnogi bili revoltirani zbog toga što je Dragić doneo istorijsko zlato svojoj zemlji protiv nas, iako su neki gestovi zaslužili veliko poštovanje.

>>>Bogdanove suze izazvale lavinu srceparajućih komentara: Veliki sam zvezdaš, nisam te voleo kad si nam punio koš, ali ti si dečko car! (VIDEO)

>>>Čestitka navijača Partizana košarkašima koja je iznervirala celu Srbiju: Čak su i Grobari osuli paljbu po njoj!

>>>Slovenci se nisu naljutili na naše prozivke posle finala: Srbi, imate sjajan smisao za humor! (FOTO)

Među prvima je Dragić prišao Vladimiru Lučiću da ga uteši, a na ceremoniji dodele pehara je izbacio pravoslavni krstić.

Nažalost, bilo je i uvredljvih poruka na račun slovenačkog asa koji se nikad nije stideo niti krio svoje poreklo, iako se oseća kao Slovenac.

- Moj Dragiću! Krila imaš, mozga nemaš!!! E, možeš misliti, kako li ti je samo ponosan i otac što te je vaspitao i očeva familija i sve živo i neživo u RS!

- Gospodine Dragiću izvrstan ste košarkaš. Ali ne razumem zašto biste nosili zlatnu medalju u Republiku Srpsku? Kome?

- Ama ljudi, pamet u glavu... Tip je osvojio medalju za drugu zemlju boreći se protiv nas i nama zabio najviše koševa? A mi još da ga slavimo? Putuj igumane, daleko ti lepa kuća, da te naše oči više ne vide!!! Slikaj se za tvoju deželu! I čekaj, doći će i naši prvotimci, koji su sada izostali.

- Dušo prodana Dragiću!

- Nemamo mi iz Republike Srpske ništa sa tvojim zlatom. Nosi ga tamo gdje igraš i pripadaš. Niko te ovdje sa oduševljenjem neće dočekati. Mi slavimo srebro naše Srbije!!!

- Bolje da ne dolaziš, nisi poželjan!

Sve komentare možete pogledati ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    19. septembar 2017 | 08:19

    Dragic je velemajstor ,dragic je doneo zlato svojoj sloveniji...imala je srbija saznanja za tog tad mladog velemajstora da je vanseriski talenat ...zasto ga nisu pozvali u reprezentaciju...slovenija je njemu dala sve, ima drzavljanstvo slovenacko samim tim on igra za reprezentaciju slovenije ...sad nam decko kriv ..trebalo se ranije razmisljati..dragicu od srca sve naj naj...velika majstorcino

  • Zeljko

    19. septembar 2017 | 07:19

    A sta je trebao Dragic,da daje sam sebi koseve.Ne lupajte gluposti sramotite i sebe i sve nas ostale koji ne mislimo tako.Svoje komentare ostavite za sebe i to komentarisite uz toplo pivo ispred prodavnice.

  • Marko BL

    19. septembar 2017 | 11:18

    Otkud potreba da se pišu ovakvi naslovi? Srba u Republici ima preko milion, a Vi prenesete desetak poruka i napisete Srbi iz RS porucuju Dragicu. Meni lično je drago što su mu korijeni iz RS, što je Srbin po ocu.Igrao lik za zemlju u kojoj je odrastao i tačka. vrhunski igrač. Trebalo bi nam biti drago odakle dolazi, a ne da ga pljuje tih desetak, stotinak likova. Šta su oni uradili u svom životu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA