Savo Pavićević u 33. godini i posle 3. pokušaja stigao u Zvezdu!

 
  • 10

Za 10 dana iskusni defanzivac dogovorio se sa Slavišom Kokezom da obuče dres kluba sa Marakane

Posle višednevnog očekivanja, sada je i zvanično -  Savo Pavićević potpisao je jednoipogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom i postao prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku.

- Želim da se zahvalim upravi kluba na poverenju. Velika mi je čast što sam ovde, nadam se da ću da opravdam očekivanja. Ne bojim se odgovornosti, nadam se da ću se uklopiti. Spreman sam i nalazim se u takmičarskom ritmu - rekao je 33-godišnji Pavićević na predstavljanju.

On će zadužiti dres sa brojem 14.

- Iz trećeg puta sam došao u Zvezdu, jer me je klub tražio još dok sam bio u Hajduku iz Kule i Vojvodini. Pre 10 ili 15 dana sam uspostavio kontakt sa potpredsednikom Slavišom Kokezom i dogovorio transfer. Hvala i Anortozisu što smo se razišli na prijateljski način - dodao je Pavićević i naveo da Zvezda ima tim za titulu.

Pored Anortozisa, Vojvodine i kulskoj Hajduka, on je u karijeri još igrao za Energi Kotbus, Kavalu, Makabi Tel Aviv, Omoniju i Hapoel Tel Aviv.

Funkcioner crveno-belih Blažo Raosavljević naveo je da bi Pavićević trebalo da bude ozbiljno pojačanje za ekipu.

- Znamo da smo imali potrebu da dovedemo iskusnog igrača na odbrambenoj poziciji. Savo je iskusan igrač i dobar čovek. Nadam se da će se brzo uklopiti, a naše mišljenje je da je on pravo pojačanje. Prelazni rok za nas nije završen, tražimo još jednog štopera - naveo je Raosavljević.

On je dodao da klub radi na izmirenju dugova prema bivšim igračima i istakao da bi sve trebalo da bude u redu oko registracije igrača za prolećni deo sezone.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • da pitam

    31. januar 2014 | 14:50

    ovaj sa 33 godina i igra za NJU...jel on spada u MATORE ili one-imaju iskustva...

  • Kiko

    31. januar 2014 | 17:27

    U neka ranija i ljepša vremena, ne bi ti moj Savo ni vodonosa u Zvezdi bio, a sad si okosnica.

  • samrok

    31. januar 2014 | 23:31

    Kad vidim ove napacene grobarcice kako komentarisu godine od save prsnem u smeh..pa njih zovu penzionerski klub partizan..sasa ilic obradovic lazovic..ti imaju godine sah da igraju a ne fudbal

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA