VUJOŠEVIĆ: Bogdanovića sam izbacio zbog nediscipline! (VIDEO)

Trener Partizana potvrdio da je najboljeg igrača odstranio iz tima na poluvremenu meča sa MZT-om zbog nediscipline

  • 16

Trener Partizana Duško Vujošević objasnio je da najbolji košarkaš Bogdan Bogdanović nije igrao u drugom poluvremenu utakmice sa MZT-om u 18. kolu ABA lige zbog nediscipline. Prema prvim nezvaničnim informacijama, Bogdanović je u besu šutnuo jednu od reklama u "Pioniru".

- Izbacio sam ga iz tima zbog nedisciplinovanog ponašanja. Na poluvremenu sam tako odlučio. Dovoljno sam rekao - rekao je Vujošević posle meča, koji je potom potvrdio da se Milenko Tepić žalio na bol u zadnjoj loži.

- Videćemo. Sada ne mogu da kažem više ništa - rekao je trener crno-belih, najavivši da će njegovi igrači do meča sa Lokomotivom u petak u Top 16 fazi Evrolige raditi standardnim ritmom.

- Čestitam ekipi MZT-a na zasluženoj pobedi. Oni su došli rasterećeni i iskoristili našu specifičnu situaciju vezanu za povrede. Milutinov i Gagić bili su pod temperaturom juče i danas, mogu samo da zahvalim publici koja ovako pokazuje privrženost, prvo brojem, reakcijom, podrškom i posle ovakvog poraza. Mi smo im ostali dužnici večeras - izjavio je Vujošević.

On je ocenio da su crno-beli, što se tiče angažovanja, verovatno morali da daju više nego što su uradili., bez obzira na vrlo teške specifične okolnosti, povrede i bolesti.

- Jednog momenta pristup nije bio dovoljno dobar. Ne kažem da je bio loš, ali kada su rivali ubacili trojke, kada su se desile neke nove povrede, prešlo se u paniku i nismo nalazili dobra rešenja. Poptuno zaslužena pobeda MZT-a - istakao je Vujošević.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    27. januar 2014 | 23:39

    Sram te bilo Dule psovke

  • Dr.franjo tudjman

    27. januar 2014 | 23:31

    I zbog toga si izgubio utakmicu...bude li realno sudjenje na derbiju Zvezda gazi partizane 20 razlike!!!

  • Kg

    28. januar 2014 | 00:00

    Covece,unistices te mladice!Napravices od njih invalide!Vujosevicu,pomisli da takav trener upropasti tvoje dete.Neka ti je Bog u pomoc!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA