Đuričić pogotkom proslavio Ćurčićev poziv

Mladi plejmejker postigao pogodak za Herenven u remiju 3:3 protiv AZ Alkmara i opravdao poverenje selektora Srbije

  • 0

Drugo kolo zaredom u holanskom šampionatu, talentovani srpski vezista Filip Đuričić uspeo je da se upiše u listu strelaca. Mladi as je tako na najbolji način opravdao poziv Radovana Ćurčića u nacionalni tim Srbije za prijateljske mečeve na Kipru.

Đuričić je bio strelac za Herenven u vatrenom remiju 3:3 sa AZ Alkmarom. Nekadašnji kadet Crvene zvezde postigao je drugi gol za popularna "srca" na meču, ali to nije bilo dovoljno da uzmu više od boda protiv drugoplasiranog tima Eredvizije. Sa ovim golom Đuričić trenutno na kontu ima 7 prvoligaških pogodaka i drugi je strelac kluba iz Herenvena.

Od Balkanskog Krojfa, kako mu tepaju Holanđani, očekuje se da u narednom periodu bude neophodna sveža krv za kojom vapi reprezentacija Srbije. Neće biti čudno ako mu Ćurčić na Kipru ukaže poverenje već od prvog minuta, jer u ovom trenutku većina srpskih reprezentativaca iz veznog reda nema zapažene uloge u svojim klubovima. Kouvi je pogodio za Kardif i doneo prednost u seriji svom timu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA