ZABRANJENI STOJKOVIĆU: Cigane, nisi naš kapiten!

 
  • 28

Deo navijača koji sebe naziva "Zabranjeni" otvoreno se usprotivio kada je Saša Ilić, po napuštanja terena u duelu s kragujevačkim Radničkim, kapitensku traku hteo da da Stojkoviću

Šta se dešava sa srpskim fudbalom? Posle pisma Tomislava Karadžića, predsednika Fudbalskog saveza Srbije, da napušta "kormilo" našeg fudbala na trenutak smo pomislili da će se situacija bar malo smiriti.

Ne... Naprotiv, sada su navijači ponovo u žiži. U centru pažnje. Na pozornici sa koje ne silaze već deceniju i kusur. Uvredljive parole, bakljade i sporadične tuče više nisu sve na njihovom repertoaru.

Navijači Partizana sada prednjače, a posle mladog Šćepovića, kojem je jedan od vođa "drugarski" skinuo kapitensku traku s ruke, na "tapetu" se našao i Vladimir Stojković. Posle neuspelog pokušaja da pronađe inostrani angažman, nekadašnji golman Crvene zvezde, koji je "jug" molio da mu "oprosti ružnu prošlost", ponovo je prvi čuvar mreže crno-belih.

Iako je ekipu u mnogo navrata spasavao, deo navijača Partizana izgleda ne može da mu oprosti crveno-belu epizodu. Naime, deo koji sebe naziva "zabranjeni" otvoreno se usprotivio kada je Saša Ilić, po napuštanja terena u duelu s kragujevačkim Radničkim, kapitensku traku hteo da da Stojkoviću.

- Cigane, nisi kapiten - zaorilo se na delu tribina na kojoj se nalazi ova navijačka grupa.

Stojkovića to nije pokolebalo, bar na ovom meču, pa je do kraja susreta bio kapiten Partizana, koji je sa 5:1 pobedio Kragujevčane.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • delija

    25. avgust 2013 | 22:01

    Mustafa ipak ti nisu oprostili...

  • VukPFK

    25. avgust 2013 | 22:04

    PARTIZAN I JUG GROBARIMA !

  • Gost

    25. avgust 2013 | 22:19

    Osnovni problem Partizana, nije Djuric vec vodje navijaca koje su dosli iz "rupe" da bi ovde pravili pometnju i u tome veoma dobro uspevaju. PS I onda se neki pitaju zasto je Dule bio protiv ovih??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA