PROTEST SE NASTAVLJA: Pet mečeva Superlige kasnila šest minuta!

Fudbaleri Crvene zvezde, Novog Pazara, Voždovca, Radničkog Niša, OFK Beograda i Čukaričkog izašli su na terene sa šest minuta zakašnjenja u odnosu na zakazano vreme mečeva

  • 7

U prvih pet meča trećeg kola Jelen Super lige Srbije nastavljeno je sa protestnim kašnjenjem na utakmice. Fudbaleri Crvene zvezde, Novog Pazara, Voždovca, Radničkog Niša, OFK Beograda i Čukaričkog izašli su na terene sa šest minuta zakašnjenja u odnosu na zakazano vreme mečeva.

Predsednik FK Crvena zvezda Dragan Džajić u petak je objavio saopštenje u kojem poziva klubove da utakmice počnu sa šest minuta zakašnjenja u znak protesta protiv stanja u srpskom fudbalu.

Meč Zvezde i Napredka počeo je sa zakašnjenjem od šest minuta. Zbog toga je sudija Jovanetić na početku susreta podelio je žute kartone kapitenima jedne i druge ekipe.

Kapiten OFK Beograda Marko Petković najgore je prošao zbog ovakvog vida protesta. Prvo je zbog kašnjenja na utakmicu sa Čukaričkim dobio žuti karton, a posle u devetom minutu meča dobio još jedan zbog čega je bio prinuđen da napusti meč.

SUPERLIGA – 3. kolo:

Sloboda – Novi Pazar 0:0

Rad – Radnički Niš 0:2

OFK Beograd – Čukarički 1:2

Javor – Voždovac 0:2

Napredak – Crvena zvezda 0:1

Jagodina – Donji Srem 20:00

Nedelja:

Partizan – Radnički Kragujevac 19:00

Vojvodina – Spartak 20:00

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA