Šarapova menja prezime u Šugarpova tokom US opena!

 
  • 4

Teniserka želi da na neobičan način promoviše svoju prodavnicu slatkiša, pa je podnela takav zahtev Vrhovnom sudu da odmah po završetku turnira može da vrati svoje prezime

Najbolja ruska teniserka Marija Šarapova podnela je zahtev za promenu prezimena tokom poslednjeg gren slema u sezoni, US opena.

Ruskinja želi da je sudije na terenima kompleksa "Flešing Medouz" oslovaljavju sa gospođica "Šugarpova", što je inače i naziv njene prodavnice slatkiša koju je otvorils pre tačno godinu dana.

Teniserka je podnela takav zahtev Vrhovnom sudu da odmah po završetku turnira može da vrati svoje prezime, tako da je ceo potez samo deo marketinške akcije.

Takođe, Ruskinja će tokom trajanja turnira od 26. avgusta do devetog septembra na svojoj sportskoj opremi imati logo svoje prodavnice - ženske usne.

Šarapova je najbogatija sportiskinja na svetu, a prošle godine je investirala 300.000 funti u projekat prodavnice. Za godinu dana prodato je više od dva miliona keica slatkiša, što znači da je zaradila oko 15 miliona evra.

(Telegraf.rs)

Video: Aleksa Kijanović pričao o EP u Rimu, sezoni, i nadmetanju sa bratom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • G-Man

    20. avgust 2013 | 09:22

    Kreten!!!

  • marko

    21. avgust 2013 | 00:11

    haha oko 600din bombone moze ali samo ako ona ide uz njih, olizao bi je ko penzioner poklopce od jogurta :D

  • Drazen

    20. avgust 2013 | 11:41

    A ne kosta 100 evra nego 7,5 evra ako umijes da racunas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA