MIHAJLOVIĆ: Ne vraćam Ljajića i Matića!

 
  • 13

Selektor srpskih fudbalera demantovao je informaciju da će pozvati dvojicu fudbalera za utakmicu sa Hrvatskom, i dodao da se zna na koji način oni mogu opet da obuku nacionalni dres

Selektor fudbalera Srbije Siniša Mihajlović opovrgao je informaciju koja se pojavila u nedelju da će pozvati Adema Ljajića i Nemanju Matića u reprezentaciju za meč sa Hrvatskom 6. septembra, u nastavku kvalifikacija sa Mundijal u Brazilu.

- Ne znam odakle ta informacija, ne zovem ni Matića ni Ljajića. Zna se za obojicu koji je put povratka u reprezentaciju - rekao je Mihajlović za "Večernje novosti".

Podsetimo, selektor je prošle godine posle prijateljske utakmice sa Španijom udaljio Ljajića iz reprezentacije zato što nije pevao himnu, dok Matića nema na spisku, nakon što je posle nekoliko utakmica na klupi poručio da će se odazvati pozivu samo ukoliko bude igrao.

Selektor je više puta ponovio da će Ljajića pozvati kad prihvati kodeks ponašanja koji nalaže pevanje himne, dok je za povratak Matića potrebno da mu fudbaler Benfike kaže da je spreman da se vrati i prihvati pravila koja važe za sve ostale igrače.

(Telegraf.rs / Tanjug / Novosti)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nešo

    19. avgust 2013 | 13:57

    Mihajlovicu gluplji si od magarca , nisi još shvatio da si prošlost i to ona najruznija . Najgori si selektor svih vremena ! Svi ti se rugaju ...

  • Konju

    19. avgust 2013 | 13:45

    Konju,idi pravi reprezentaciju u Filharmoniji,Toletovo mezimce lopovsko.

  • Vlajko

    19. avgust 2013 | 14:25

    Kakav je ovo konj!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA