DŽAJIĆ: Apsolutno stojim iza saopštenja! Ne želimo da budemo deo lakrdije!

 
  • 14

Predsednik Crvene zvezde izjave da on ne stoji iza saopštenja kluba okarakterisao kao netačne i istakao da ona nisu uopšte bila uperena protiv Partizana

Bez obzira na lagani pad temperature u ovim toplim avgustovskim danima početak Jelen Superlige je očigledno nikad vreliji. Skandal u Humskoj posle meča Partizana i Novog Pazara otvorio je pandorinu kutiju srpskog fudbala posle čega ništa više neće biti isto.

Svakako prvi klub koji je ubrzo nakon meča u Humskoj ustao protiv predsednika FSS Tomislava Karadžića, označenog kao glavnog krivca, i zatražio velike promene bila je Crvena zvezda koja je svojim prvim saopštenjem pripretila i da će istupiti iz lige.

Iako se u prvi mah činilo da saopštenja sa ''Marakane'' ne dolaze od predsednika Zvezde Dragana Džajića, na šta je jasno aludirao sam Karadžić, prvi čovek ''crveno - belih'' ne krije da je potpuno saglasan sa saopštenjem kluba i da apsolutno stoji iza njih.

- Ja sam deo kluba i naravno da sam upoznat sa sadržajem saopštenja, kao i što apsolutno stojim iza njih. Ispalo je da su ona uperena protiv našeg najvećeg rivala Partizana, a to uopšte nije bio cilj. Ovo je javni poziv da se svi uključe u borbu protiv neregularnosti u srpskom fudbalu - rekao je Džajić u intervjuu za Kurir i dodao:

- Naravno da se iz prošlosti mogu izvući situacije i kada je pomagano Zvezdi od strane sudija, ali nama to ne treba kao ni Partizanu. Ovakvo suđenje nije potrebno nikome.

Prvi čovek Zvezde je napomenuo i to da je saopštenje izdato u cilju poboljšanja fudbala u Srbiji i da nije adresirano direkto na Tomislava Karadžića.

- Mi hoćemo da se sredi stanje u sudijskoj organizaciji, da se ukine dosadašnja praksa delegiranja sudija za utakmice u domaćem prvenstvu. Pa videli ste i sami tu lakrdiju na stadionu Partizana. Ne treba nam takav ambijent - rekao je Džajić koji se osvrnuo i na istupanje iz lige:

- Videćemo koliko će vremena proći. Ne očekujem da se išta desi preko noći. Pustimo da proe vreme pa ćemo i mi videti kakvi su nam koraci.

(Telegraf.rs/Kurir)

Video: Nilikina opisao Jokića, Dončića i Vembanjamu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krcko

    13. avgust 2013 | 09:16

    Dzajo legendo...kazes da se slazes sa saopstenjem,a onda sve suprotno kazes sto je pisalo u saopstenju...kazes nije zvezda protiv Karadzica vec protiv nergularnog sudjenja i trazis da se to iskoreni,a u saopstenju lepo pise da zvezda istupa ako Karadzic ne ode...onda kazes da nije saopstenje protiv partizana,a u saopstenju licno partizan okrivljujete za namestanje utakmica i igranje prijateljskih protiv nekih svojih filijala...znaci ovo tvoje saopstenje glasi drugim recima "sve se slazem,samo se ne slazem sa ljudima koji su pisali i sastavljali saopstenje"...toliko o tome da se svi lepo slazete u klubu...

  • Pedja-PFC

    13. avgust 2013 | 09:24

    Sta ti lopovcino imas uopste da kazes?!Kako te nije sramota?Ti si zacetnik Zvezdinog propadanja!

  • zare

    13. avgust 2013 | 09:53

    Kakva je to ekipa! Toncev, Covic, Dzajic...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA