Milica Dabović iz Partizana u Novi Zagreb!

 
  • 10

Poručujem "grobarima" da sačuvaju moj dres sa brojem 31 - rekla je Dabovićeva, koja će u novom klubu igrati u Evroligi

Posle vrelih dana na crnogorskom primorju, reprezentativka Srbije i doskorašnja košarkašica Partizana Milica Dabović, karijeru će nastaviti u ekipi ŽKK Novi Zagreb, koja je šampion Hrvatske.

Zbog teške finansijske situacije, Partizan je ostao bez velikog broja igračica koje su bile deo tima, pa ni Dabovićeva nije bila izuzetak.

Srpska košarkašica je potpisala jednogodišnji ugovor.

- Zagreb sam odabrala jer ekipa igra Evroligu i MEL, dve najjače lige u Evropi. Iza moje odluke stoji ogroman sportski motiv, kao i kompletna priča oko kluba. Pored sportskih ambicija, izuzetno brinu i o svim ostalim segmentima kao što su marketing i promocija ženske košarke - rekla je Dabovićeva.

Iskusna košarkašica će biti jedna od retkih srpskih igračica koja će naredne sezone nastupati u Evroligi.

Kapitenka reprezentacije nije krila žal zbog načina na koji se završila priča sa Partizanom.

- Žao mi je zbog Partizana. Ponosna sam što sam bila deo takve priče i u Partizanu i pogotovo u reprezentaciji Srbije. Ne znam kada će se ponovo stvoriti takav tim, sa takvom atmosferom.

Dabovićeva je bila simbol Partizana i ostvarila je posebnu emociju sa navijačima "crno-belih" za koje ima posebnu poruku.

Partizan je imao jednu iskrenu sportsku i uopšte društvenu priču, kao i izvanrednu promociju ženske košarke. Zahvalna sam navijačima Partizana na sjajnoj podršci. Poručila bih im samo da mi sačuvaju moj crno-beli dres sa brojem 31 - poručila je Milica Dabović, izrazivši želju da se penzioniše u crno-belom dresu.

(Telegraf)

Video: Željko Obradović "očitao bukvicu" Koprivici da se smiri posle tehničke greške

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA