OSVETA BORUSIJE: Milioneri osvojili Super kup Nemačke! (VIDEO)

 
  • 4

"Milioneri" su u finalu pobedili Bajern sa 4:2 (1:0) na prvoj takmičarskoj utakmici Pepa Gvardiole na klupi Bavaraca

Fudbaleri Borusije Dortmund osvojili su Super kup Nemačke pobedom nad Bajern Minhenom od 4:2 (1:0) i na taj način se bar delimično revaširali Bavarcima za poraz u finalu Lige šampiona.

"Milioneri" su fenomenalnom igrom potpuno nadigrali Bavarce u šta je malo ko verovao i u prvom takmičarskom meču na klupi Bajerna rastužili Pepa Gvardiolu.

Borusija je timskom igrom u kojoj su se više od ostalih istakli Marko Rojs, strelac dva gola i Ilkaj Gundogan, od starta dominirala i povela već u šestom minutu.

Golove za Borusiju postigli su još Gundogan i Van Bujten (auto gol), dok je kod Bavaraca jedini raspoložen bio Arjan Roben, koji je dao oba gola.

Klub iz Dortmunda ovom pobedom osvojio je četvrti trofej nacionalnog Superkupa u istoriji i najavio da će i ove sezone biti glavni konkurent Bajernu.

Borusija Dortmund: Vajdenfeler – Broskrojc, Subotić, Humels, Šmelcer – Bender (Kel 46), Šahin – Blaščikovski (Obamejang 72), Gindogan (Papastatopulos 88), Rojs – Levandovski

Bajern Minhen: Štarke – Lam, Boateng, Van Bujten, Alaba – Alkantara – Šaćiri (Švajnštajger 67), Kros (Dante 85), Miler, Roben – Mandžukić (Pisaro 77)

(Telegraf.rs)

Video: Jovančević za Telegraf govorio o EP, povredi i rezultatima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA