I DALJE TRAŽI ŠTOPERA: Stojanović nije zadovoljan igračima na probi!

 
  • 8

Trener Crvene zvezde poručio da uprava mora da pronađe kvalitetnog štopera i centralne bekove, s obzirom na to da Kostadin Stojanov i Robert Omega nisu zadovoljili njegove kriterijume

Posle održane sednice Upravnog odbora Crvene zvezde jedno je jasno: trener Slaviša Stojanović nije zadovoljan izborom štopera koji su prethodnih dana bili na probi na "Marakani".

To je novinarima rekao Miljko Ristić, član UO i direktor Kliničkog centra, koji je rekao da su članovi zbog svojih privatnih obaveza napuštali zasedanje, pa nije bio ispunjen bio kvorum da bi se ozbiljnije razgovaralo o pojačanjima, pogotovo onima koji su bili tema medija prethodnih dana (Milan Jovanović i Dragan Mrđa). Ipak, bilo je reči o igračima koji su na probi.

- Trener nije zadovoljan generalnim izborom igrača koji su dovedeni. Stojanović je poručio upravi da pod hitno dovede kvalitetnog štopera, a da je kritično i na poziciji centralnog beka - rekao je Ristić.

Prema njegovim rečima, od pridošlica na probi najmanje šanse da ostane ima Bugarin Kostadin Stojanov, a trener nije oduševljen preterano ni Robertom Omegom.

- Njih dvojica nisu zadovoljili na treninzima i nije doneta odluka ko će da ostane - rekao je Ristić.

Sportski direktor Zoran Stojadinović je sa stadiona otišao na aerodrom da dočeka Peruanca Migela Arauha, koji stiže u Beograd.

(P.M./B.M.)

Video: Ovako je Zvezda "pregazila" Radnički: Šest golova na viđeno na Marakani

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duks

    22. jul 2013 | 22:03

    Moze li mi neko objasniti kakva je razlika izmedju centralnog beka i stopera :)

  • Boban

    23. jul 2013 | 00:14

    Petarbg@ ne lupetaj molim te. Ti pricas o liberu. Stoper- centralni bek- centralni defanzivac sve je to isti naziv za jednog od dva igraca u formaciji sa 4 igraca pozadi. U formacijama sa 3 ili 5 pozadi je slicno ali ima razlike

  • Stp

    23. jul 2013 | 00:23

    Centralni bek i štoper su ti jedno te isto samo što je CB više stručni izraz,varijanta engleskog naziva te pozicije (u originalu "center back" kad se prevede znači "sredina-centar pozadi" ) dok je štoper naš naziv za tu istu poziciju u timu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA