Alisa obećala Zvezdi i Partizanu da neće biti ugašeni!

 
  • 4

Ministarka omladine i sporta najavila konkretnu akciju u cilju rešavanja problema sa kojim se susreću ''crveno-beli'' i ''crno-beli"

Ministarka omladine i sporta Alisa Marić istakla je da je to ministarstvo već pomoglo fudbalskom klubu Crvena zvezda i košarkaškom Partizan i najavila dalje korake u tom pravcu.

Predsednici FK Crvena zvezda i KK Partizan, Dragan Džajić i Predrag Danilović, nedavno su apelovali na Ministarstvo sporta i zatražili pomoć zbog velikih finansijskih problema i dugova na ime poreza.

-Da, pomoći ćemo. Preciznije, već smo učinili prve, ali važne korake u tom pravcu, u danima koji su prethodili ovom odgovoru. Ministarstvo omladine i sporta i Vlada Srbije angažovali su se da pronađu podršku za nevolje koje su snašle Partizan i Crvenu zvezdu - rekla je ministarka, i dodala:

- Naravno, pomoć neće ići iz budžeta ili javnih preduzeća, već iz privatnog privrednog sektora u duhu preporuke da se pomogne sportu.

Ona je navela da je oblast finansiranja sporta u Srbiji jasno uređena i da se neće desiti da država plaća klubova iz budžeta za sport, osim ako se ne promeni zakon o sportu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

 

Video: Ovako je Zvezda "pregazila" Radnički: Šest golova na viđeno na Marakani

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • heisenberg

    8. jul 2013 | 15:41

    prvo gigantu pomoc pa onda glodarima

  • Pokemon

    8. jul 2013 | 16:57

    na kog giganta misliš, onaj što 6 uzastopnih sezona nije video titulu ili na onog što nije video 12 sezona a kamoli evropu? Uostalom pošto je ćoki izjavio da se isto treba pomagati ako uleti 40 milki za fk cz toliko treba i u kk Partizan! A da je gigant to može biti samo fk cz, ali gigant po gigantskim dugovanjima!

  • radule

    8. jul 2013 | 17:12

    A sta je sa Vojvodinom,Radnickim ostalima ko ce njima pomoci..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA