Smederevo se gasi, zamena je Seljak iz Mihajlovca?

 
  • 2

Obaveze kluba veće su od 300.000.000 dinara, a u slučaju gašenja doskorašnjeg superligaša, gradska uprava bi prihvatila da finansira srpskoligaša iz obližnjeg Mihajlovca, s tim da utakmice igra na stadionu kraj stare Železare

Čelnici Fudbalskog kluba "Smederevo" su u utorak uveče održali vanrednu sednicu Nadzornog odbora i doneli zaključke koje su prosledili gradskoj upravi i stečajnom upravniku Sartida AD.

"Žurnal" piše da prema nezvaničnim podacima, obaveze kluba veće su od 300.000.000 dinara, a s obzirom da mesecima fudbalerima, trenerima i zaposlenima redovne prinadležnosti nisu isplaćene, ta cifra će, računajući i šestomesečnu kamatu, biti neuporedivo veća.

Prema nekim informacijama, koje ovih dana sve više kruže gradom, od naredne jeseni Smederevci bi, na svom stadionu, ipak, mogli da prate utakmice Srpske lige.

Gradska uprava, navodno, ima plan B, po kome bi, u slučaju gašenja doskorašnjeg superligaša, prihvatila da finansira srpskoligaša iz obližnjeg Mihajlovca, s tim da takmice igra na stadionu kraj stare Železare.

Hoće li, zaista, FK Seljak, po uzoru na Budućnost iz Banatskog Dvora, odnosno Banat, koji se preselio na Karađorđev park, od naredne sezone promeniti ime u Metalurg, Budućnost, Đurađ Smederevac ili neko drugo, znaće se, po svemu sudeći brzo.

(Telegraf.rs/Sportski žurnal)

Video: Izjava Strahinje Pavlovića posle meča Srbija - Švajcarska

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA