PARTIZAN U PROBLEMU: Vuk Rašović propušta derbi?

 
  • 5

Aktuelni trener "crno-belih" je pod znakom pitanja za meč protiv Crvene zvezde zbog neisplaćenih obaveza kluba prema Vladimiru Vermezoviću

Fudbalski klub Partizan suočava se sa ozbiljnim problemom! Kako navode "Večernje novosti" trener "crno-belih" Vuk Rašović mogao bi da propusti ''večiti  derbi'' zbog neregulisanih obaveza aktuelnog šampiona prema bivšem treneru Vladimiru Vermezoviću.

Naime, Partizan je posle utakmice sa Novim Pazarom smenio Vermezovića, ali dogovor o isplati zaostalih zarada i primanja do kraja sezone tada nije potpisan.

Procedura je u ovakvim situacijama jasna. Potvrda o izmirenju obaveza prema bivšim trenerima trebalo bi da stigne na adresu Zajednice Superligaša  u roku od dva takmičarska meča. Ukoliko sredstva ne budu izmirena ili isplata dugova ne uđe u proces kod Arbitražne komisije, novi trener na klupi može da sedi samo u prelaznom periodu − a to je u dva naredna kola.

S obzirom na to da je Rašović vodio ekipu protiv Radničkog iz Niša u Humskoj i čeka ga gostovanje u Kragujevcu, veliki su izgledi da, ćemo gledati derbi bez Rašovića na klupi, ukoliko Partizan ne izmiri obaveze.

(Telegraf.rs / Večernje novosti)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Notorious

    7. maj 2013 | 23:45

    Sale, ti li si?

  • Zabranjeni

    8. maj 2013 | 00:06

    Ljudi prodata je titula sve je smesno sto se pise kako vam nije jasno kao vermez dobio otkaz 5 kola pred kraj koja prica covek nije hteo da pusti zvezdu

  • Ljubisa

    8. maj 2013 | 00:55

    Uvek kad grobari gube kazu da je prodato,pa priznaj te jedno sportski kao ljudi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA