KRSTIĆ: Vreme je za osvetu Olimpijakosu

 
  • 1

- Lekciju iz Istanbula smo naučili, dok je za mene poraz od Olimpijakosa najteži u celoj dosadašnjoj klupskoj karijeri. Međutim, sada mogu da se nosim s njim i neka on bude motivacija više - rekao je Nenad

Drugi put zaredom član najbolje petorke Evrolige, naš centar i kapiten reprezentacije Srbije, Nenad Krstić s nestrpljenjem očekuje početak londonskog fajnal fora i duel sa Olimpijakosom.

- Želimo revanš, jer nismo zaboravili kako smo prošle godine izgubili finale - rekao je Nenad, i nastavio:

- Bilo nam je važno da se vratimo na F4. Ne samo zbog načina na koji smo izgubili finale u Istanbulu, već zato što ekipa CSKA objektivno vredna nastupa na završnom turniru. Ambicije su godinama nepromenjene, a CSKA je tim koji uvek postavlja najviše ciljeve. Lično, i ja sam posle NBA tražio upravo takav tim i mislim da je vreme da CSKA osvoji titulu.

Istina, "armejci" su se poslednji put na krov Evrope popeli 2008. godine, a od tada su dva finala gubili "na jednu loptu". Podsećanja radi, Moskovljani su, ako računamo i poraz iz 2007. tri finala EL izgubila sa pet poena razlike!

- Lekciju iz Istanbula smo naučili, dok je za mene poraz od Olimpijakosa najteži u celoj dosadašnjoj klupskoj karijeri. Međutim, sada mogu da se nosim s njim i neka on bude motivacija više. U protivnom, ako budemo uplašeni, dogodiće se nešto slično kao i pre godinu dana. Ja i sada pokušavam da ubedim igrače da je u Turskoj bio loš dan i da smo još prošle godine zaslužili titulu. Zato meč u Londonu vidim kao šansu da se osvetimo Olimpijakosu - rekao je Krstić.

Fajnal for, koji se igra u Londonu, startuje 10. maja, a u polufinalu igraju:

Olimpijakos-CSKA (M) i

Real-Barselona

Video: Milošević zadovoljan posle pobede: "Mislio sam da će biti teže..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA